Horoskop

Direktno.rs

06. 06. 2022. 20:51 0

Najgore svekrve Zodijaka: Spremne da prirede horor

Odnos svekrve i snajke je oduvek problematičan, ali svekrve rođene u nekim znakovima zodijaka su bez premca najgore.

Strelac

Žene Strelčevci kada se osećaju nesigurno mogu biti zatvorene i proračunate. Dakle, ako vam svekrva Strelac stvara probleme u odnosu sa mužem, najlakši način da je u tome sprečite tako da joj pokažete ljubav i zahvalnost.

Ubrzo će se njeno toksično ponašanje promeniti na bolje. Ako se svekrva Strelac oseća zapostavljeno, njeno ponašanje moglo bi dramatično da se pogorša jer uživa u napetosti između sina i snajke.

Jarac

Iako Jarčevi nisu otvoreno agresivni, svekrve u ovom znaku ne bi intervenisale čak ni kada bi njihova pomoć mogla da okonča vašu svađu sa njenim sinom.

Ove svekrve potajno uživaju u svađama i često s velikim entuzijazmom prepričavaju daljnjoj rodbini detalje svađe kojoj su prisustvovale.

Ribe

Od pasivno-agresivnih sklonosti do sati provedenih u durenju, Ribe su u tome najbolje. S druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak. Ribe ne stvaraju probleme osim ako nisu isprovocirane.

Dakle, ako vam svekrva Riba pravi probleme, verovatno oseća da je ne cenite dovoljno.

Lav

Majke Lavovi vole svu pažnju svoje dece.. Dakle, ako vaša svekrva u ovom znaku vidi kako joj sin provodi dosta kvalitetnog vremena s vama, verovatno je ljubomorna.

U takvim slučajevima neke svekrve izazivaju nesporazume između mladog bračnog para, koji s vremenom mogu dovesti do osećaja nepovezanosti. To pak čini mamu povezanijom sa svojim potomcima, piše Pinkvilla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati