Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

14. 05. 2022. 07:00 1

Device zadovoljne, Ovnovi nestrpljivi

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Uhvatila vas je nestrpljivost po nekim pitanjima. Samo polako, sve funkcioniše pa uživajte u danu koji je pred vama. Popodnevni sati su pravi trenutak za susret sa voljenom osobom ili za mogućnost da upoznate nekog novog.

BIK

Dosta toga vam ide na ruku, pa čak iako bude promena ili nepredviđenih situacija uspećete da to „ispeglate“ na vreme. Dobre ideje što se privatnog preduzetništva tiče. U emotivnom delu stoji raspoloženje i opuštenost sa partnerom.

BLIZANCI

Nemojte danas odugovlačiti ili previše razmišljati. Prilike će se otvoriti neočekivano i ne oklevajte da ih zgrabite. Preko prijatelja vam sledi poznanstvo koje vas može u potpunosti očarati. Generalno – dan za provod i izlazak.

RAK

Biće nekih vrlo interesantnih dešavanja, prepustite se i pustite da vas događaji sami vode. Mogućnost bitnog razgovora sa nadređenom osobom. Pravo je vreme za smirivanje i sređivanje odnosa u emotivnom segmentu.

LAV

Dobri dogovori sa saradnicima i poslovnim partnerima, mada mogu ići uz nešto malo veću vašu nervozu. Savršeni momenti u emotivnim vezama, a pojedini Lavovi se lako mogu upustiti i u neobaveznu, ali vrlo inspirativnu avanturu.

DEVICA

Shvatate da ste se džabe nervirali zbog nečega što nije vaša greška ili propust. Bitno je da su stvari izašle na videlo i da ste zadovoljni. Mogućnost većih troškova. Iako emotivni partner deluje raspoloženo, imate osećaj da ga neke stvari muče.

VAGA

Svi kontakti i komunikacija vam idu na ruku, tako da nemojte oklevati  da se upustite u pregovore ili dogovore o kojima već duže razmišljate. Možete potražiti i savet od nekog koga smatrate autoritetom. Privlačite pozitivne ljude i događaje.

ŠKORPIJA

Hvata vas pozitivno uzbuđenje jer shvatate da je nešto što priželjkujete sada već na dohvat ruke. Neko pokušava da vas animira, zainteresuje, generalno da vam se približi. Vi to primećujete, ali iz nekog razloga, držite ovu osobu na distanci.

STRELAC

Dan za kraća poslovna putovanja ili makar planiranje istih. Mogući su kontakti i sa strancima. Dobro za realizaciju planova. Ne oklevajte da se pokrenete. Dobar odnos između vas i emotivnog partnera. Distanca se lako da prevazići.

JARAC

Provešćete dan posvećeni ličnim prioritetima. Dobri su momenti i za finansijske transakcije ili dobijanje novca. Partnerova podrška ili prisustvo su vam potrebni i danas će biti lako ugovoriti susret. Bilo bi dobro da zajednički izađete.

VODOLIJA

Neke su promene zaživele u poslovnom segmentu i za sada ste zadovoljni razvojem situacije. Mogućnost priliva. Možda će vam obaveze oduzeti više vremena, ali ćete ipak uspeti da se uklopite sa emotivnim partnerom i susretnete se. 

RIBE

Danas imate lepih poslovne prilike, ali vam se u isto vreme otvara i prostor za zabavu ili za susret sa nekim ko vam je izuzetno prirastao k srcu. Bićete na velikim mukama kako da se organizujete i stignete da sve završite.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati