Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

05. 11. 2023. 07:00 0

Nedeljni horoskop: Život je samo jedan, i zato...

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za narednih sedam dana, odnosno od 6. do 12. novembra 2023, na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Hrana

Vodite računa o unosu soli u organizam, smanjite na najmanju moguću meru i izbegavate korišćenje jakih začina. Pikantni, naročito ljuti ukusi će vas privlačiti, ali vam mogu iritirati želudac.

Ljubav

Strasna nedelja, burna nedelja. Ukoliko ste slobodni – nedelja za ljubavne „akcije“. E sad, to što ćete vi krenuti „u napad“ ka osobi koja vas interesuje ne znači automatski da ćete je i osvojiti – ali svakako ćete ostaviti utisak i učiniti da vas neko primeti. A možda tu osobu i zaintrigirate. Što se tiče onih koji su se već „usrećili“ i imaju partnera – pa, potrudite se da ga imate i na dalje. Neće to biti baš lak zadatak za vas jer ste totalno naelektrisani, vidite probleme i gde ih ima i gde ih nema, i samo šištite – ali gledajte da raspoloženja tog tipa usmerite na neku drugu stranu, a ne u odnos sa partnerom.

Posao

Prva polovina nedelje je dosta solidna – funkcionisaćete korektno sa saradnicima, dogovori će se poštovati, papirološka pitanja završavati bez veće problematike – a može da se desi i da se vaš tekući račun obraduje novim prilivom novca. Drugi deo sedmice već nije tako sladak – zastoji, komplikacije, žurba, a i vama će faliti organizovanosti (ali i samokontrole). Plan ili dogovor od kojeg mnogo očekujete može ući u fazu stagnacije ili ćete pak dobiti informacije da je ono što želite stavljeno na čekanje.

Zdravlje

Glavobolje, urinarne infekcije. Stariji – promenljiv pritisak, slabija cirkulacija.

BIK

Hrana

Izbegavajte slatkiše, peciva, industrijske mesne prerađevine i previše začina u ishrani. Potrudite se da ne jedete u kasnim večernjim satima.

Ljubav

Emotivni život vam je svakako uzbudljiv. E sad – da li u toj uzbudljivosti uživate... ili vam se od nje diže kosa na glavi i zubi škrguću – to je već individualno. A možda ima i red jednog, red drugog – što je negde i najrealnije trenutno kod vas. Ono što je sigurno jeste da mira nema – pa ako ste vi tip osobe koja baš žudi za mirom, opuštenošću, nekim finim i laganim funkcionisanjem – onda vam celokupan ovaj period svakako nije po volji. Slobodni Bikovi – ili ste u fazonu „nema nikog po mojoj volji, samo neki smarači što me opsedaju“ ili pak u varijanti „želim da se zabavljam i uživam, ne interesuje me da li će biti samo avantura“.

Posao

U većem delu sedmice ste pod naletom dobre energije – pa vas nervoza na radnom mestu, žurba i vrlo verovatno greške i kašnjenja (ne vaša) i neće toliko doticati. Umećete da se postavite na pravi način prema svakoj situaciji ili osobi ovih dana i da izvučete najbolje. Bićete skoncentrisani, efikasni i organizovani kao i do sada. Neka prilika za promenu vam se pruža u drugom delu sedmice – ovo može biti dogovor sa novim saradnikom (ili poslodavcem), a može se vezivati i za finansijski sektor.

Zdravlje

Sem nervoze, skroz ste ok.

BLIZANCI

Hrana

Možete imati problema sa želucem i varenjem. Ono što bih vam preporučila jeste da dan ne započnete kafom, već doručkom i da vam on bude i najobilniji i najhranljiviji obrok tokom dana.

Ljubav

Nije savršeno, ali je ipak bolje nego u proteklom periodu. Oboje imate pa imate pritiske i probleme koje ne možete rešiti u trenutku, već će za njih biti potrebno vreme. Ali zato sada imate i više volje i želje da nađete zajednički jezik ili zajedničke aktivnosti koje vam prijaju i opuštaju vas. Odličan bi trenutak bio da izlazite više ili da otputujete, pa makar i na par dana. Ako ne možete ranije – za vikend gurnite sve obaveze u stranu i posvetite se jedno drugom. Slobodni Blizanci – prelazak Venere u znak Vage vam odgovara – I za uživanje u društvenom životu i provodu, ali i za flertovanje i ljubavne prilike.

Posao

Bićete skloni da žurite ali ćete shvatiti da vam to samo donosi napetost i nervozu, a ne ubrzava situacije koje su vam od važnosti. Postoje neke situacije koje ne možete rešiti sada, već morate pustiti da se sve „posloži“ i da dođe pravi trenutak. No, isto tako će biti i onih planova, projekata, dogovora – koji će posle dužeg zastoja krenuti ka zaključcima i razrešenju. U drugom delu sedmice je nekima od vas moguća i poslovna ponuda koja deluje dosta dobro, dok neke može sačekati i unapređenje.

Zdravlje

Osetljivost postoji i na dalje, popravljajte imunitet. Stariji – problemi sa kostima, zglobovima.

RAK

Hrana

U ovom periodu je nešto teže održavati vitku liniju, pogotovo što ste se prilično olenjili, a neizmerno vam prijaju slatkiši svih vrsta. Ako hoćete da otpočnete sa dijetom, sačekajte narednu sedmicu.

Ljubav

Za slobodne Rakove ovo je jedan intenzivan i aktivan period. Družite se, izlazite, u pokretu ste – i u ovoj nedelji možete na blic biti privučeni osobom koja deluje vrlo maštovito, strasno, intrigantno. Kočnice u vama postoje (jer, ovo može biti osoba koja je zauzeta ili koja vam „nudi“ samo neobavezan odnos), ali postoje i jake strasti koje je sada teško kontrolisati. Zauzeti Rakovi – potrebno je da razgovarate, zajednički prevaziđete neke situacije, ali i da otklonite pokušaje mešanja drugih osoba u vaš odnos (najpre od strane prijatelja) da biste mogli nesmetano da uživate u emocijama i strastima.

Posao

Teret obaveza je dosta veliki i povremeno može delovati psihički iscrpljujuće po vas. Prva polovina sedmice vam je aktivnija nego inače, ali ste vi pod dobrom energijom i iako neke situacije mogu delovati u prvom trenutku kao neizvodljive ili suviše teške – završićete ih i rešiti. Drugi deo nedelje donosi važne, ali komplikovane dogovore i projekte u kojima ćete morati da pokažete veliku odgovornost i posvećenost. Ukoliko radite sa inostranstvom ili državnim ustanovama – obim posla se povećava.

Zdravlje

Respiratorne infekcije kod mlađih, a stariji Rakovi – aktiviranje hroničnih tegoba.

LAV

Hrana

Lakša hrana, manji a češći obroci – to je ono što će vam u ovoj nedelji najviše odgovarati I činiti da se osećate dobro I rasterećenog želuca. Najviše vam se preporučuju sve vrste ribe, rečne ili morske.

Ljubav

Tenzije će biti prisutne i u ovoj sedmici – zbog porodice, posla, saobraćaja, kvarova, novca, ljubomore – naći će se razlog oko kojeg se možete na kratko pokačiti sa partnerom. No, počeće da se istovremeno pojavljuje i više prostora da se uživa, opusti, odskita, da se provede lepo i kvalitetno vreme sa dragim vam bićem. Neke nervoze ne možete otkloniti, ali se nemojte ni kačiti za njih – umesto toga – pronađite više razloga za radost, jer je to sada i moguće. Slobodni Lavovi – možda i niste u nekom fazonu za izlaske i dešavanja, malo ste se učlovili i često u mislima otplovite u prošlost. Ipak, ne propuštajte šansu za lepe događaje koji vam se nude – uživajte u druženjima, zabavite se.

Posao

Vaši poslovni odnosi i komunikacija sa saradnicima će tokom ove sedmice biti prilično dobri. Da, biće potrebno izdefinisati još neka pitanja da bi stvari tekle nesmetano – jer, postoje neke neusaglašenosti između saradnika i vas i one će doći na dnevni red u drugom delu sedmice. Razgovarajte, ali onako kako vi umete – odmereno i sa stilom, taktom – ali „otvorenih karata“. Iako ste po nekim pitanjima jako nestrpljivi, umećete da sačekate svojih pet minuta. Finansijski je ovo više nego solidna nedelja.

Zdravlje

Odmarajte se i opuštajte - to vam je baš potrebno.

DEVICA

Hrana

U ovim vas danima očekuje promenljiv apetit. Imaćete tendenciju da preskačete obroke i možete napraviti problem sa varenjem. Pokušajte da se držite ritma od minimum tri obroka tokom dana.

Ljubav

Kod onih koji žive zajedno – drugi deo nedelje, kao i dani vikenda – mogu doneti situacije u kojima ni partner ni vi nećete pokazati razumevanje i neka pitanja i teme će biti teško rešiti. Potrebna vam je promena, izlaženje iz ustaljene rutine, da malo oživite odnos. Oni koji su u vezama – strasti su trenutno dosta jake između vas dvoje, a one povremeno mogu proizvesti i po koju varnicu ljubomore. Slobodne Device – sa nekim koga ste upoznali u prethodnom periodu imate sve intenzivniju komunikaciju. Postoje jake mogućnosti da do kraja ove nedelje ostvarite i pravi, ljubavni kontakt.

Posao

Neki dogovori ili poslovni planovi će krenuti u više nego dobrom pravcu, ali će sam zaključak i realizacija možda morati da sačekaju narednu sedmicu. Generalno – dosta se dobro snalazite u svim poslovnim situacijama, imate jasan i analitičan uvid i svesni ste kakvi vaši potezi treba da budu i kako se postaviti u narednom periodu. Ne rasipajte vreme i energiju na više obaveza ili projekata odjednom – fokusirajte se na prioritete, jer vam je tako zagarantovan uspeh. Ulazite u finansijski stabilniji period.

Zdravlje

Respiratorne infekcije.

VAGA

Hrana

Vaša „slatka“ vladarka Venera u tranzitu kroz vaše polje ličnosti donosi pojačan apetit I želju za slatkišima, jakom I kaloričnom hranom, užicima za nepce. Okrenite se više voću, povrću, mesu.

Ljubav

Od sredine sedmice Venera ulazi u vaš znak i posle dužeg vremena počećete da se osećate zaista dobro, vratiće vam se vaš urođeni optimizam, lepršavost, dobra energija. Neko će se „dići“ zbog povoljnih situacija u poslovno – finansijskoj sferi, neko zato što se sprema za dugoočekivani put ili važan događaj, neko zato što je čuo baš baš lepe vesti ili je prijatno iznenađen od strane voljene osobe. U svakom slučaju – vaša dobra energija dodatno će pokrenuti partnera i vas i učiniti da vam ova nedelja prođe u odličnoj atmosferi. I slobodne Vage su u „usponu“ – možda zato što se pojavio neko po njihovoj meri ili zato što se komunikacija sa osobom koja im se dopada konačno pokrenula na pravi način.

Posao

Pred vama je dosta dobra poslovna nedelja. Postoji šansa da zaradite više ili da makar na jednostavniji način rešite neku finansijsku obavezu koja vas je opterećivala. Dobijate povoljne vesti koje se mogu vezivati za dogovor, projekat ili poslovno putovanje. Obim obaveza će porasti, ali ćete uglavnom uspevati da idete u korak sa njima – samo je pred kraj radne nedelje moguć nešto zahtevniji zadatak za čije će vam rešavanje biti potrebno više vremena i truda. Sa kolegama šaren odnos, povremeno napeto.

Zdravlje

Dobar period da se više fizički aktivirate. Moguća prehlada u drugom delu nedelje.

ŠKORPIJA

Hrana

Ako ste imali nameru da se ugojite – ovo je odličan period za tako nešto. Ukoliko nemate želju da nabacite kilograme – moraćete da vodite računa šta jedete, jer će se sve “lepiti” za vas.

Ljubav

Sve ono što ste eventualno do sada prećutkivali – reći ćete. Isto kao i partner. I ovo i jeste dobar trenutak za tako nešto – da kažete šta imate, ali i čujete drugu stranu. Neke situacije i pitanja je potrebno rešiti – i uopšte nije važno da li su to sitnice ili krupne stavke – šta god da eventualno smeta ili usporava tok vašeg odnosa, sada se može rešiti. Slobodne Škorpije – osvajate osobu za koju ste zainteresovani – svakim kontaktom, susretom, porukom, razgovorom. Ovo je period za pokretanje vrlo intenzivnih i strasnih ljubavnih priča – onih koje vam donose opijenost i bude vas u potpunosti.

Posao

Samo da nije tih povremenih tenzija i užurbanosti, Škorpije bi zaista mogle da kažu da su u povoljnom poslovnom periodu. Energiju i želju da se dokažete imate, a ova bi vas sedmica mogla obradovati i povećanim prilivima (koje ćete vi vrlo uspešno samo prosleđivati dalje). Sam početak nedelje može da vam donese neku veću poslovnu povoljnost ili dosta jak dogovor (oko kojeg se hoćete pomučiti, ali ćete ga zaključiti). Drugi deo sedmice vam donosi zahtevnije obaveze i rešavanje komplikovane papirologije.

Zdravlje

Prehlade, problemi sa varenjem.

STRELAC

Hrana

Neophodno je više svežeg povrća u ishrani. Takođe, ritam obroka kod vas je poremećen, jedni preskaču obroke, drugi pak jedu svaki čas – niti prvo niti drugo nije dobro I može vam doneti problem sa varenjem

Ljubav

Voljena osoba i vi kao da ne uspevate da se na pravi način „pronađete“ već neko duže vreme unazad. Različiti su razlozi za tako nešto – neslaganje po nekim pitanjima, ljubomora (sa razlogom ili bez) ili pak guranje pod tepih situacija koje biste trebali kao par da rešavate. Umesto što ste oboje opterećeni i nervozni – možda bi bilo bolje da otvoreno porazgovarate o svemu. Neće taj razgovor u početnoj fazi biti lagan, ali će se krenuti ka rešavanju. Slobodni Strelčevi – potencijal za tajne i neobavezne avanture. Ulazak Venere u znak Vage otvara vam period veće društvenosti i uživanja sa prijateljima.

Posao

Naporne pripreme oko neke poslovne obaveze ili poslovnog projekta – postoji užurbanost i nervoza, kao i prostor za eventualne greške, pa budite fokusiraniji na ono što radite. Sredinom nedelje očekuje vas značajan događaj na poslu – to može biti neka nagrada za vaš rad, povoljne informacije ili najava napredovanja. Neki od vas su u velikim razmišljanjima – šta promeniti, da li ostati tu gde ste ili otići – sada definitivno nije period da pravite velike iskorake ili donosite značajne odluke.

Zdravlje

Umor, nešto lošiji imunitet.

JARAC

Hrana

I vi možete imati manjih problema sa varenjem, pa će vam najviše prijati lagani, jednostavni obroci koje ćete uzimati redovno. Zbog imuniteta, konzumirajte više limuna, pomorandži, kivija, meda.

Ljubav

Eventualna zastajkivanja u odnosu će se lako rešavati, dokle god vi budete spremni da iznesete sve terete – i one koji se vezuju za druge životne sfere, ali i one koje se vezuju za partnera i odnos sa njim. Da to sada možete – možete. U danima vikenda bi bilo dobro da voljena osoba i vi ili imate zajedničke aktivnosti sa prijateljima ili da eventualno otputujete i malo se „maknete“ od svega – vama lično je potrebno da se resetujete i odmorite i telo i mozak. Slobodni Jarčevi – prijatelji vam donose dobru energiju i pokreću vas. Preko izlazaka, ali i kroz poslovni segment – slede vam zanimljive prilike.

Posao

Direktno kretanje Saturna koji vlada vašim znakom u polju akcije, pokreta, dešavanja, dogovora, ali i načina razmišljanja – ukazuje da ste ušli u fazu kada će dosta toga oko čega ste morali da budete strpljivi, što je bilo na čekanju ili se nisu stvorili uslovi da se aktivira – krenuti napred. Dosta toga je na vašoj strani i ciljevi jesu ostvarivi. Od sredine nedelje slede vam važne informacije, kod nekih je moguće i napredovanje. Obim vaših obaveza ide ka značajnom povećanju, vreme je da pokažete koliko ste odgovorni.

Zdravlje

Osetljiviji ste nego što to deluje na prvi pogled.

VODOLIJA

Hrana

Problem će vam ove nedelje praviti to što ćete svaki čas imati neko društveno dešavanje, neke ručkove, večere, slavlja – na kojima će biti baš ona hrana koju vi obožavate I možete povremeno malo preterati.

Ljubav

Ulazak Venere u znak Vage i Merkura u znak Strelca vam odgovara – jer će vam doneti više društvenosti, više lepih događaja, druženja, uživanja, putovanja. I ovo pogoduje i zauzetima i slobodnima. Kod zauzetih će razbiti taj neki osećaj uskraćenosti i nervoze koji postoji s vremena na vreme, jer će vam prijati da se opustite, skrenete misli i što bi se reklo – udarite brigu na veselje. Daleko od toga da ste partner i vi izašli iz napornog perioda – još će tu biti petljancija, ali je nekako lakše kada se s vremena na vreme izmakne iz težine i uživa. Slobodnima će naravno doneti priliku da se više provode – a možda i upoznaju po koju interesantnu osobu.

Posao

Gomila izazova u nedelji koju bismo glat mogli nazvati rmbatorskom. Neki su izazovi veći, neki manji, neki će vam baš lepo testirati živce, a neke ćete pregaziti kao plitak potok. Pare će dolaziti, pare će odlaziti – što bi se reklo – totalno standardna situacija u finansijskom sektoru. Ukoliko radite sa inostranstvom ili ste vezani za državu i javne institucije – tu će biti više dogovora i projekata, a samim tim – i novca. Odnos sa saradnicima će biti težak, a sa nadređenima – još teži.

Zdravlje

Problemi sa varenjem i lako prehlade i respiratorne infekcije.

RIBE

Hrana

Pošto uopšte nisam sigurna da ćete uspeti da izbegnete pojačan apetit, onda mogu da kažem samo ovo – u ovoj sedmici se opustite, dajte sebi na volju i uživajte. A od sledeće ili od vikenda – idemo na dijetu.

Ljubav

Saturn u vašem znaku je krenuo direktnim hodom i uskoro ćete početi da shvatate koliko je proteklih par meseci bilo značajno po vas – stavili ste sebe i ono kako se osećate na prvo mesto, doneli važne odluke kada su vaša partnerstva u pitanju i tih odluka ćete se držati i na dalje. Vaše emotivne relacije su tokom ove nedelje u nekom drugom planu – partner baš i neće biti ekstatičan zbog toga i može se u nekom trenutku naduriti – ali će to biti kratkog daha. Slobodne Ribe – i pored više nego dobrih mogućnosti za nove emotivne priče i interesantne osobe – nemojte žuriti. Samo uživajte u dešavanjima.

Posao

Poteškoća i izazova ima pa ima i od toga teško da ćete uspeti da pobegnete. Moguća je i veća raštrkanost kada su obaveze u pitanju – teško ćete ih završavati, baš iz razloga što pokušavate da radite sve odjednom. Moguće je da ćete neke poslove u privatnoj režiji morati da odbijete zbog manjka vremena. No, ono što je bitno je da se vaši ciljevi, namere, planovi – polako pokreću i idu ka ostvarenju. Ne uzimajte zdravo za gotovo informacije koje dobijate – više je nego moguće da nisu tačne.

Zdravlje

Nervoza je pojačana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati