Horoskop

Direktno.rs

17. 04. 2022. 19:47 0

Ovi znaci vole da "guraju nos" gde ne treba

Njihovoj radoznalosti nema kraja. Ova četiri horoskopska znaka su jednostavno takva, vole da "guraju nos" svuda.

Ribe

Čovek bi pomislio da je ovaj osetljiv znak poslednji koji se meša u tuđe stvari. Međutim, oni vole da budu deo tajni i znaju sve tračeve. Dakle, možete se osloniti na njih da će se pojaviti kada vam zatreba uho koje je spremno da sluša, ali nemojte računati na njihovu tajnovitost. Na kraju krajeva, svako ima najboljeg prijatelja i Ribe bi rado podelile svoje tajne, kao i vaše, sa onima koji su im bliski.

Blizanci

Ne možete a da ne volite Blizance uprkos njihovom radoznalom ponašanju. Iako su oni obično odlični prijatelji, uvek guraju nos u tuđe poslove, ali uglavnom zato što vole da se osećaju potrebnim drugima. Ništa im ne pričinjava više radosti od pružanja pomoći nekome, a zatim pričanja drugim ljudima o tome kako su pomogli.

Devica

Ovaj znak je posebno zainteresovan za pomaganje drugima uglavnom zato što veruju da imaju veštinu da to urade tako dobro. Možete računati na to da će vam Device dati kritične savete o tome kako radite nešto pogrešno. Međutim, one bi takođe bile prve koje će vam pomoći da to uradite kako treba.

Strelac

Nijedan drugi znak nije toliko tvrdoglav kao Strelac. Iako misle dobro, videćete da često imaju čvrsta mišljenja o stvarima koje se tiču drugih ljudi. Biće željni da ih podele, iako to možda neće biti dobro prihvaćeno od ljudi koji su vešti u rešavanju sopstvenih stvari ili problema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati