Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

16. 04. 2022. 07:00 0

Blizanci u poslu, Rakovi da se paze sete

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Ukoliko radite danas, mogle bi do vas doći informacije koje su vam od većeg značaja. A stoji mogućnost I finansijskog priliva. Voljenoj osobi prepustite da isplanira I organizuje vaše vreme. Pa čak I ako to označava udar na vaš novčanik.  

BIK

Poslovne obaveze će vam oduzeti deo vremena koji ste isplanirali drugačije. Verovatno ste smetnuli sa uma da obavite neke pozive, pošaljete dokumentaciju ili nešto slično. Druženje sa prijateljima vam diže raspoloženje tokom večeri.

BLIZANCI

Vi verovatno nećete stati danas. Kakav god da je zastoj postojao u prethodnim danima, bilo da su u pitanju emocije ili posao – sada ga neće biti. Ukoliko želite da se kvalitetno organizujete, prvo razmislite o prioritetima.

RAK

Nemojte upadati u setna raspoloženja, ne opterećujte sebe prošlošću. Pustite da vas prijatelji podstaknu I uživajte sa njima u dešavanjima koja su pred vama. Ukoliko imate partnera – ovo će biti miran I opušten dan.

LAV

Nemojte donositi važne odluke. Pogotovo ako se vezuju za emotivni ili prijateljski segment. Razmislite još jednom pre nego što odreagujete, jer biste se mogli pokajati. Dajte sebi vremena da se smirite i  još jednom porazgovarate.

DEVICA

Vi ćete dan iskoristiti za poslovne aktivnosti, ali je sigurno da vam sledi i priliv novca. Savršeno vreme za sve ono što želite da postignete, pa nemojte zanemariti ni emotivni deo. Stoje vam jako dobri momenti sa voljenom osobom.

VAGA

Nemojte da se rasplinete u moru planova i da na kraju ne završite ništa. Ne možete odjednom na više strana, odrađujte jednu po jednu stavku koju ste zacrtali. Sa emotivnim partnerom budite nežniji I suptilniji.

ŠKORPIJA

Imate obaveza i u poslovnom, ali i u privatnom segmentu, i niste sigurni na koju ćete pre stranu. I jedno i drugo pitanje je prilično važno i nisam sigurna kako ćete uspeti da se uklopite u sve. Mentalni I fizički umor su prisutni.

STRELAC

I vi imate mnogo planova, ali vam okolnosti idu na ruku pa ćete sve uspeti da ostvarite. Obavićete i jedan deo poslovnih obaveza. Emotivno - dan je pogodan za susrete sa voljenom osobom, ali i za aktiviranje prema novim poznanicima.

JARAC

Bićete razapeti između poslovnih I ličnih prioriteta I posao će izgleda prevagnuti. Suviše vam je nešto bitno da biste ostavili za drugi dan. Makar popodne iskoristite za uživanje sa partnerom. Dobri momenti i lepa energija između vas dvoje.

VODOLIJA

Morate se angažovati oko dogovora koji su ostali nezavršeni. Bićete nervozni jer vam se čini da druga strana postavlja komplikovane uslove, a vi biste da ovo što pre privedete kraju. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite planove sa emotivnim partnerom.

RIBE

Pritisnuti ste poslovnim obavezama. Sve ono što ste isplanirali, moraćete da pomerate ili da u potpunosti odložite. Malo je verovatno da ćete uspeti da odvojite vreme za voljenu osobu. Pojačani troškovi danas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati