Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

12. 04. 2022. 06:00 0

Ovnovi osciliraju, Strelčevi da ne žure

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Koliko god se trudili, rešenja za neke situacije vam izmiču pa ste čas nervozni, a čas na granici da odustanete. Komunikacija sa voljenom osobom će tokom celog dana biti sa oscilacijama i na granici rasprave.

BIK

Sve ono što želite da realizujete danas se odvija usporeno. Koliko god se vama žurilo, ne možete uticati na brzinu dešavanja. Nervozni ste i bolje je da ne reagujete na sitne partnerove provokacije, jer možete samo uzburkati atmosferu.

BLIZANCI

U prvoj polovini dana verovatno ništa neće ići po vašim planovima, koliko god da vi pokušavate da se postavite odgovorno prema poslu I obavzama.Sa voljenom osobom samo povremeno uspevate da ostvarite pravu komunikaciju.

RAK

Osećate se mutno, dekoncentrisano I teško vam je da se pokrenete. Jedan od izvora trenutnog nezadovoljstva jeste finansijski segment, a drugi – odnos sa voljenom osobom koji trenutno i nije najstabilniji.

LAV

Slede vam zahtevni sastanci I isto tako zahtevni razgovori sa saradnicima, kolegama, šefovima. Nećete u potpunosti biti zadovoljni ishodom. Ne pokrećite važne teme sa partnerom, ovo nije dobar trenutak za tako nešto.  

DEVICA

Danas možda previše očekujete od drugih I nećete biti zadovoljni reakcijama niti količinom pomoći I podrške koju dobijate od kolega I saradnika. Takođe, planirani susret sa emotivnim partnerom neće ispuniti vaša očekivanja.

VAGA

Nikako da dođe do promene po onim pitanjima koja su vam bitna. Informacije koje dobijate vam ne daju  nadu da će ovo u skorije vreme biti rešeno. Prilično ste se zagrejali za jednu osobu a čini vam se da ona ne reaguje na isti način.

ŠKORPIJA

I poslovne ali I privatne obaveze razvlače vaše vreme ali I vaše živce danas. Koliko god da se trudite, na dve strane nećete moći da funkcionišete. Partner I vi ste u raskoraku sa vremenom I imaćete samo kratak trenutak jedno za drugo.

STRELAC

Ne žurite sa odlukama jer lako možete napraviti grešku u proceni i posle se kajati zbog svoje brzopletosti. Dogovori koje pokrećete mogu biti opterećujući po vas. U emotivnim relacijama – problem u komunikaciji.

JARAC

Imate možda I previše poverenja u svoje sagovornike. Pre nego što pristanete na nešto – dobro razmislite koliko je to na duži rok povoljno po vas. Želećete da se pokrenete prema nekom, ali nećete uspeti u namerama.

VODOLIJA

Teško se razumete sa drugima, bez obzira da li su u pitanju kolege I saradnici ili emotivni partner. Izgleda da ne uspevate da pronađete prave reči i kao da pričate različitim jezicima. Sa partnerom nešto bolje u večernjim satima.

RIBE

Obaveze su vas pritisnule i već počinjete da se pitate da li ćete uspeti da ih završite na vreme. Pored toga – vaše raspoloženje je mutno i zbog odnosa sa emotivnim partnerom. Neke stvari vam smetaju a moguće je i da ste ljubomorni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati