Horoskop

Direktno.rs

05. 04. 2022. 19:05 0

Tri znaka ignorišu crveni alarm u vezi

Recimo da imate prijateljicu koja uvek izlazi sa pogrešnim tipovima – ulazi u odnose sa ljudima koji su skloni varanju, sa zauzetim ili muškarcima koji nisu nimalo ljubazni prema ženama. I dok vi i vaše druge prijateljice možete da vidite očigledne crvene zastavice, vaša prijateljica jednostavno ne može. Ako se pitate zašto neki ljudi naizgled zanemaruju sve znakove, šanse su da je objašnjenje u njihovoj natalnoj karti. Saznajte koja tri horoskopska znaka će najverovatnije ignorisati "crvene zastavice" u vezi.

Bik - Kada je ljubav u pitanju, horoskopski znak Bik ceni stabilnost iznad svega. Kada su u vezi, učiniće sve što mogu da zadrže status kvo. Bik je zemljani znak, pa su vrlo realni. Mnogo puta će prepoznati crvene zastavice, međutim, Bik je strpljiv i sačekaće dok stvari ne krenu na bolje. „Ako ste ih maltretirali, oni će biti spremni da oproste sve dok njihov svakodnevni život ide utabanim stazama“, kaže astrolog.

Strelac - Strelac, vatreni znak zodijaka koji voli zabavu, takođe će verovatno ignorisati crvene zastavice u vezi. Strelac je jedan od najiskrenijih znakova u zodijaku, kada komuniciraju, oni su direktni i jasni. „Pošto su tako pošteni i otvoreni u komunikaciji, oni će se... zbuniti ako ste nepošteni. Oni će ignorisati crvene zastavice i verovati svakoj vašoj reči dok ne odete predaleko“, poručuje astrolog.

Rak - Rakovi su po prirodi slatki, osetljivi i super romantični. Prema astrolozima, mnogi znaci upozorenja mogu im izgledati romantično. „Ljubavno „bombardovanje“, na primer, im je sasvim prirodno. Oni vole da daju i primaju naklonost, i neće razmišljati da je to nešto negativno u vezi. Rakovi su takođe poznati po tome što su spasitelji zodijaka, tako da će crvene zastavice videti kao „slabosti u vezi“, i učiniti sve što mogu da „spase“ svog partnera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati