Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

04. 04. 2022. 06:00 0

Ribe zabrinute, Lavovi nezadovoljni

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Savršen trenutak da se kockice sklope kada je u pitanju poslovni dogovor. Po pitanju finansija dan nepovoljan za ulaganja. Veći troškovi. Sa emotivnim partnerom može biti razumevanja ukoliko oboje obuzdate impulsivnost.

BIK

Razgovor sa nadređenima ili starijim kolegom nosi tenziju. Nećete biti zadovoljni ishodom. Vaše ideje i rešenja za poslovnu tematiku su dobri, samo je pitanje da li je druga strana spremna da ih čuje. Dobra emotivna situacija.

BLIZANCI

Imate velike planove, a dosta ćete i uspeti da odradite. Nešto vašom zaslugom, a nešto I uz pomoć srećnih okolnosti. Pristupite osobi koja vam se dopada, možete je šarmirati. Zauzeti - partner vas zbunjuje postupcima.

RAK

Poslovne obaveze su se nagomilale. Možete da se izborite sa svim što ste preuzeli, ali imate i planove lične prirode, pa biste voleli da što pre budete slobodni. Drugi deo dana donosi  previše razmišljanja a premalo dešavanja.

LAV

Odlične ideje koje možete realizovati, ali vam je potrebna podrška nadređenih. Moraćete da se ubeđujete sa njima. U odnosu sa voljenom osobom oseća se neka tenzija i nezadovoljstvo. Slobodnima prilika za izlazak.

DEVICA

Veliki priliv obaveza doneće vam s jedne strane nervozu, ali sa druge - odlične šanse da privedete kraju poslove koji su do sada bili u zastoju. Dobar je momenat i za razrešavanje emotivnih nedoumica, ali i za skladan odnos sa partnerom.  

VAGA

Mnogo posla, ali ćete stići da sve obavite na vreme. Doduše, moraćete da promenite svoje planove da biste se uklopili i sve priveli kraju. Mogućnost neočekivanog troška. Flertujete sa nekim sa kim ste poslovno povezani. 

ŠKORPIJA

Iako će početkom dana u poslovnom segmentu sve ići zbrda-zdola, do kraja dana ćete kroz dogovor I saradnju sve privesti kraju uspešno. Voljena osoba je u drugom delu dana nervozna i može vas pritiskati nekim zahtevima.

STRELAC

Očekujte užurban i naporan dan, ali možete dosta toga uraditi i završiti. Sastančenje, trčanje s jednog mesta na drugo - neće vam biti ni u jednom trenutku dosadno. Dobar dan za nova poznanstva i komunikaciju sa suprotnim polom.

JARAC

Bitna poslovna pitanja mogu izaći na dnevni red. Moguće je da ćete imati i važan dogovor ili sastanak sa nekim od koga mnogo očekujete. Komunikacija sa voljenom osobom teče bez problema i lako možete rešiti tekuću problematiku.

VODOLIJA

U jednom trenutku ste puni optimizma i elana, u drugom vas uhvate vaši lenji momenti i samo gledate da se izmaknete što dalje od bilo kakvih obaveza. Drugi deo dana provedite u zabavi i druženju sa prijateljima.

RIBE

Imate svoja razmišljanja ili brige o kojima ne želite da pričate. Tražite način da promenite situacije koje vas dosta opterećuju. Kolega mogu biti zbunjene vašom ćutljivošću. Kontakt sa voljenom osobom vam popravlja raspoloženje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati