Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

28. 03. 2022. 06:00 0

Device korak po korak, Blizanci za promene

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Niste fokusirani na obaveze I lako se nervirate oko sitnica. Raspoloženje će vam popraviti vesti o novčanom prilivu. Žudnju i strast koju osećate prema jednoj osobi teško kontrolišete. U partnerstvima dan nervoze.

BIK

Dovoljno ste ubedljivi da okrenete sve situacije u svoju korist. Ozbiljan razgovor sa šefovima. Osećate potrebu za emotivnim ispunjenjem i želite da se prepustite voljenoj osobi. Velika usmerenost na partnerove želje i odluke.

BLIZANCI

Jaka volja i energija da otpočnete sa promenama. Iako su vam neke poslovne situacije još uvek mutne i nejasne, spremni ste da ih rešavate po kratkom postupku. Odlažete susret sa voljenom osobom zbog obaveza koje morate završiti.

RAK

Zbog obaveza morate donekle promeniti planove. Osećate potrebu da ostavite utisak na osobe sa kojima od skora sarađujete. Velika strast vas može uvesti u flertovanje ili tajnu prepisku. Sa partnerom podsticajan dan.

LAV

Ako želite da kontrolišete situaciju vezanu za poslovni dogovor, morate biti spremni da reagujete i na neprijatna pitanja ili pokušaje promene dogovorenog. Muči vas situacija vezana za partnera. Svesni ste da su promene neophodne.

DEVICA

Nalazite se u dobroj poziciji i imate poštovanje saradnika. Jasno vam je da ne možete odmah dobiti ono što priželjkujete, ali ste spremni da idete korak po korak. Razgovor sa emotivnim partnerom otvoriće pitanja o budućnosti.

VAGA

Poslovne okolnosti su na vašoj strani. Izaberite trenutak da pokrenete pitanja koja su vam važna. U emotivnom delu nesigurnost, ali se trudite da to prevaziđete. Neko u vama izaziva zainteresovanost i intenzivna razmišljanja.

ŠKORPIJA

Drugima izgleda da vam sve bez po muke ide od ruke, ne znajući koliko ste vremena potrošili da isplanirate sve do najsitnijih detalja. Komunikacija sa jednom osobom u vama izaziva velike emotivne potrebe i žudnju.

STRELAC

Niste sigurni u kojoj meri možete da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Osećate se nesigurno i čini vam se da su prepreke veće nego što zaista jesu. Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite dileme povodom odnosa.

JARAC

Vaša je poslovna situacija stabilna i današnji dan može doneti i dobre vesti i dogovore. Rešavate zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primeti u kojoj meri ste zainteresovani za nju.

VODOLIJA

Odgovore koji su vam važni nećete moći da dobijete, ili će oni kasniti. Lomite se oko nerešene situacije sa emotivnim partnerom. Potrebno vam je suočavanje i ozbiljan razgovor, a niste sigurni da ste spremni na to. Nervoza.

RIBE

Povoljan dan za pregovore i ostvarenje planova. Dan nije loš ni za finansije. Izuzetna komunikacija sa voljenom osobom ili nekim koga simpatišete. Koristite priliku da ugovorite susret u popodnevnim ili večernjim satima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati