Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

14. 03. 2022. 06:00 0

Škorpije se nadaju, Jarčevi nezadovoljni

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Budite pažljivi sa novcem. Dan nije pogodan za finansijska ulaganja a i po pitanju troškova budite oprezni – pare će vam se lako izvlačiti iz džepa. Ne žurite sa odlukama. Odlično za nove emotivne početke – vruće i strasno.

BIK

Sve vezano za posao će vas zaokupiti i odneti vam energiju. Brz i užurban dan koji može doneti dobre rezultate. Svesni ste kako delujete na udvarače i to vam prija. Raspoloženost za flertovanje. U vezama – nervoza.

BLIZANCI

U dobrom ste raspoloženju pa će biti lako izboriti se sa svakom situacijom na poslu. Suštinski ste mirni, jer shvatate da ne vredi nervirati se. Biće prilika i za zaradu. Kontakt od nekog ko vam se dopada, ali samo kratko dopisivanje.

RAK

Kako dan bude odmicao bićete raspoloženiji za posao. Verovatno ćete najviše uraditi pred kraj radnog vremena ili završiti sa obavezama u poslednjem trenutku. Pojačani troškovi. Emotivno – niste zadovoljni situacijom sa partnerom.

LAV

Kada obaveze nagrnu, jedino što je moguće uraditi jeste – prihvatiti ih se. Ne odugovlačite, imate dovoljno energije da dosta toga završite. Uspostavljate komunikaciju sa više osoba. Zanimljivo vam je, popravlja vam raspoloženje.

DEVICA

Muče vas nesigurnosti oko planova. Ako radite sa dokumentacijom, proverite sebe. Stoji mogućnost grešaka, ali isto tako i uočavanje i ispravljanje. U drugom delu dana izlazak sa prijateljima i pokušaj da nekoga šarmirate.

VAGA

Neke informacije stižu do vas, a mogu se vezivati najviše za finansijski segment. Mogućnost priliva ili naplate nekog potraživanja. Dan je dobar i za komunikaciju sa osobom koja vas interesuje. Varnica će biti, pa gde vas odvedu…

ŠKORPIJA

Jedan dogovor vam može dati nadu da neki posao ili projekat možete završiti brže. Imaćete neusaglašenost sa nadređenima. Neki će se i finansijski ovajditi. Želje i potrebe prema emotivnom partneru teško ostvarujete.

 

STRELAC

Jako su vas obradovale informacije koje ste dobili ali niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njih. Pre nego što krenete sa slavljem - ipak ćete sačekati da dobijete i zvaničnu potvrdu. Dobar dan za kontakt sa suprotnim polom.

JARAC

Imate osećaj da ste po poslovnim pitanjima u drugom planu. Povremeno nezadovoljstvo. Ipak, biće vam lakše kada se okrenete ka nekom ko vam je emotivno važan ili simpatičan. Nemojte samo u prošlost, mada će vas to itekako privlačiti.

VODOLIJA

Danas ste rešili da nećete ništa na brzinu, I u pravu ste. Rešenje nekih situacija dobićete samo ako zastanete i razmislite. Potreba za većom organizovanošću. Jako vam se dopada komunikacija koju imate sa nekim. Podstiče vas.

RIBE

Pravo vreme za komunikaciju. I poslovni segment vas hoće, ali ni emotivni neće biti ništa manje aktivan. U suštini, sve ono što vam je bitno, pokrećite i ne oklevajte. Iako vas mogu mučiti neke nesigurnosti, savladajte ih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati