Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

11. 03. 2022. 06:00 0

Ribama podrška, Vodolijama razbijaju fokus

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Podstaknuti ste informacijama koje čine da se aktivirate i angažujete po pitanjima koja su vam bitna. Osvajački mentalitet se budi i u poslovnim dogovorima, ali i u susretima sa suprotnim polom. Vama trenutno upravljaju želje.

BIK

Ne pričajte o svojim namerama nikom. Moguće je da su sumnje koje imate u neke od njih opravdane. Iako ćete sa voljenom osobom želeti da podelite zajedničke trenutke, moguće je da će vas obostrane obaveze sprečiti u tome.

BLIZANCI

Znate šta trebate da uradite da biste pokrenuli situaciju, samo je pitanje trenutka. Dobro odmerite momenat kada su šanse za vas najizglednije. Komunikacija sa voljenom osobom deluje u isto vreme opuštajuće i podsticajno na vas.

RAK

Danas  se ne snalazite u poslovnim situacijama koje su vam nametnute. Od vas se zahteva drugačiji pristup poslovnim obavezama. Trebaće vam vremena da se prilagodite. Povučeniji ste u sebe što voljenoj osobi deluje čudno.

LAV

Uspeli ste da odradite obaveze i da privedete kraju nešto što vas je duže vreme opterećivalo. Drugi deo dana donosi vam otvorenost za nova poznanstva u emotivnom segmentu. Bićete duhoviti i inspirativni prema onima sa kojima dolazite u kontakt.

DEVICA

Ostavili ste pozitivan utisak u kontaktu i komunikaciji sa osobom koju smatrate autoritetom. Naročito vam je milo što od nje dobijate podršku za vaše ideje i predloge. Budite iskreni prema voljenoj osobi. Čak i male laži mogu izazvati nepoverenje.

VAGA

Danas vam je potrebna podrška. Drago vam je što ima onih koji umeju da prepoznaju vaše kvalitete. Ako ulazite u poslovni dogovor, taktizirajte. Kasni popodnevni ili večernji sati donose vam inspiraciju i potrebu za voljenom osobom.

ŠKORPIJA

U potpunosti ste se usmerili da završite sve od obaveza koje imate. Ne želite da bilo šta pokvari vaše planove za vikend. Ovo se može pretvoriti u pravu „trku sa vremenom“ u kojoj ćete i ovog puta izaći uspešno, kao pobednik.

STRELAC

Običan susret sa saradnicima ima šanse da se pretvori u ozbiljne razgovore i dogovor. Neke prilike će se otvoriti koje donose finansijski prosperitet. Dobro raspoloženje prenosite i u kontakt sa osobom do koje vam je stalo. 

JARAC

Danas vam fali organizovanosti i koncentracije, pa poslovni segment može donekle trpeti. Da vam ne zamerimo previše – okrenuti ste u mislima ka osobi koja je ostavila veliki utisak na vas. Uživajte u ljubavi, ali ne zapostavljajte obaveze.

VODOLIJA

Koliko god želeli da budete okrenuti ka poslu i da ispoštujete obaveze, drugi vam lako „razbijaju“ fokusiranost. Izbegavajte da ulazite u rasprave. Okrenuti ste prijateljima, željni druženja i nemate vremena za voljenu osobu.

RIBE

Danas vam je već potrebna podrška ljudi sa kojima radite da biste uspešno izašli iz poslovnih nedoumica ili viška obaveza. Ne pokušavajte sami, jer je malo verovatno da ćete biti uspešni u ovome. Jaka potreba za partnerom, ali malo vremena za susret.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati