Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

06. 02. 2022. 07:00 0

Vodolije opušteno, Ribe porodično

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Danas su vaši prioriteti okrenuti porodici i ljudima koji su vam najbliži. Moguće je da ćete u nekim stvarima morati da pripomognete, ali vam to neće teško pasti jer ste raspoloženi i motivisani. Mala nerazumevanja sa partnerom.

BIK

Ili nećete pronalaziti prave reči ili vas oni sa kojima ste u kontaktu neće najbolje razumeti. Neki put je dovoljno provesti vreme sa osobom koja vam je draga, reči umeju da pokvare. Ipak, pred vama su lepi trenuci, ćutali ili pričali.  

BLIZANCI

Danas vam je bitno da pokrenete i ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je jako simpatičan, i oko toga ćete biti angažovani u velikoj meri. Moguće je da ćete u početku naići na hladniji prijem, ali je teško da ćete odustati.

RAK

Danas ćete u svemu preterivati. Uostalom, kako previše zabave može da bude nešto što je loše? A danas želite to – da se zabavite i uživate, pa neka košta koliko god da košta. Ne želite da razmišljate da li ćete u potpunosti isprazniti svoj novčanik.

LAV

Odličan dan za sve ono što je vezano za polje emocija.  Sigurno je da ćete provesti vreme uživajući, bez obzira da li će to biti izlivi emocija, strasti, ili ćete samo imati izuzetno podsticajnu komunikaciju i provod sa osobom koju volite.

DEVICA

Neke dobre ideje su vam pale na pamet, i trebali biste da pokušate da ih realizujete sa prijateljima. Odavno planirate ovakvu vrstu provoda i pravi je trenutak da te planove i ostvarite. Dan koji vam donosi motivaciju i uživanje.

VAGA

Pošto u jučerašnjem danu niste uspeli da uradite sve ono što ste nameravali, danas ćete pokušavati da ispravite propuste. Obzirom da emotivni partner već zahteva da mu se posvetite, više je nego sigurno da će gro današnjeg vremena otići na njega.

ŠKORPIJA

Morate se posvetiti svojim kućnim obavezama. Još ako ste napravili dogovor sa partnerom da nešto zajednički odradite – nećete moći da menjate planove. Iako ovaj dan u početku neće biti interesantan, sledi vam porast raspoloženja i zanimljivo veče.

STRELAC

Toliko ste duhoviti i optimistično raspoloženi da vam je prosto nemoguće odoleti. Tako je to kada ispoljite najbolji deo sebe i kada se potpuno opustite. Sreća i zadovoljstvo danas – bilo da ste u kontaktu sa prijateljima, porodicom, partnerom.

 JARAC

Tranzitni Mesec je danas u polju doma i porodice i pravi je trenutak za opuštanje i za uživanje u okruženju ljudi koje volite. Doduše, ne možete baš ceo dan provesti u razgovorima sa porodicom, prijatelji vas takođe čekaju. Ili simpatija.

VODOLIJA

Posle nemirnih trenutaka u prethodnoj nedelji, danas vam je potrebno da se opustite. Nećete izabrati dremuckanje i uživanje u jelu i piću, već ćete se aktivirati. Mislim da je trenutno najaktivnija varijanta kafenisanje sa prijateljicama ili izlazak sa partnerom.

RIBE

Moguće je da vas čeka porodično dešavanje ili proslava jer se vidi da ćete najviše biti usmereni na odnose sa bliskim ljudima. Samo bih savetovala da ne potrošite više novca od onoga što ste planirali, jer ste u pomalo rasipnom raspoloženju.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati