Horoskop

Direktno.rs

29. 12. 2021. 19:59 0

Gde za doček: Lavovi bi gužvu, Bikovi romantiku

Dok je za neke doček Nove godine samo običan dan i rado bi ga izbegli, drugima je on prilika za najbolju žurku u godini. Evo šta horoskopski znakovi misle o ovom slavlju.

Ovan

Ono što pripadnici ovog znaka vole kod Nove godine je ideja novih početaka, a iako nisu tipovi koji će da prave listu sa ciljevima, ipak će podsvesno da smišljaju razne planove. U dobrom raspoloženju veseliće se najboljoj žurci u gradu, koju će često i sami da organizuju. Na njima luduju dok ne padnu s nogu.

Bik

Pripadnici ovog znaka teže za time da doček Nove godine provedu u zagrljaju sa svojom ljubavi. Na sam početak nove godine ne gledaju kao na nešto spektakularno, već samo kao potrebu za pisanjem novog datuma. Mogu da odu i na neku proslavu na otvorenom, žurku ili da ostanu kod kuće - njima je svejedno dok ima fine klope i pića. Samci će da iskoriste prilliku za upoznavanje novih ljudi, po mogućnosti nekog s kim će odmah da osete hemiju kako bi u ponoć mogao da "padne" i prvi poljubac.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su najveći komunikatori celog Zodijaka, a za sam doček najveći problem će da im predstavlja koju od brojnih opcija odabrati. Nije isključeno da će celo veče da provedu odlazeći s jednog mesta na drugo, kako ne bi ništa propustili - i uvek će se dobro provesti. Uopšteno, oni vole da prave planove i da donose odluke za početak nove godine, ali problem je što ih se kratko drže, odnosno zaokupe ih druge stvari i raspoloženje.

Rak

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati