Horoskop

Direktno.rs

02. 10. 2021. 20:35 0

Četiri znaka u koje je najlakše zaljubiti se

Nisu sve osobe iste i neke zaista jesu komplikovanije od drugih. U osobe rođene u sledećim znacima horoskopa najlakše je zaljubiti se i zavoleti ih.

Bik

S Bikovima je prijatno biti u vezi upravo zato što su vrlo odani, ne igraju igrice i otvoreno pokazuju svoje emocije. Izuzetno im je važna finansijska stabilnost, a najvažniji im je pronalazak savršenog partnera. Ako ste u vezi s Bikom, smatrajte se osobom koja ima sreće u ljubavi.

Ribe

Ribe osećanja uvek stavljaju na prvo mesto, no ne samo na svoje već i tuđe. Iskrene su, verne i posvećene partneru, a najlepša vrlina im je saosećajnost jer će pomoći svom partneru da preboli bilo kakav problem. Ribe su prepune razumevanja i vrlo često će svoje interese ostaviti po strani zbog partnerovih. Osobe rođene u ovom znaku pokazuju kakva bi ljubav zapravo trebala biti.

Vaga

Vagama je najvažnije održati sklad u vezi. Njih je lako voleti jer se uvek trude oko svog partnera, što svakome laska. Vage su spremne na svakakve žrtve kako bi sačuvale vezu i uvek će voditi računa o tome kako njihova veza izgleda u javnosti. Uz to, izuzetno se brinu oko svog izgleda i uvek žele dobro izgledati za svog partnera.

Rak

Rakovi su spremni potpuno da zanemare svoje želje i potrebe samo da bi udovoljili svom partneru. Svaka vaša želja njihova je zapovest i tu su za vas i u dobru i u zlu. Kada pomisle da je veza u krizi, učiniće sve da je spase, a neretko opraštaju i raskide. Raka je jednostavno voleti zbog svih osobina i požrtvovnosti, sve dok vam ta silna predanost ne dosadi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati