Horoskop

08. 07. 2021. 12:30 0

7 astroloških parova koji ne mogu da opstanu zajedno

Ljubavne veze između ovih horoskopskih znakova osuđene su na propast...

Jarac i Strelac

Ova dva znaka u potpunosti su različita. Osobe rođene u znaku Jarca vrlo lako se razočaraju i, mada govore kako im ljubav nije najvažnija stvar, san im je da pronađu svoju srodnu dušu.

Lav i Ribe

Lavovi vole da se u potpunosti predaju svom partneru, ne podnose jadikovke i pesimizam pa bi iz veze s Ribama izašli razočarani i frustrirani.

Vodolija i Bik

Vodolija je znak koji uvek teži svojoj slobodi i neopterećenosti. Upravo zato je osoba rođena u znaku Bika najgori mogući izbor za nju jer Bikovi traže stabilnost i neprestanu povezanost.

Vaga i Škorpija

Vage traže ljubav na duge staze, predanost, mir i odanost. Škorpion ne može da pruži ništa od toga jer je izuzetno pesimističan, lenj i neobazriv.

Ovan i Devica

Osobe rođene u znaku Ovna vrlo su jednostavne, neopterećene i ne vole rasprave o ljubavnim problemima. Zato je Devica loš izbor za Ovna, zbog neprestane potrebe za pažnjom i svoje komplikovanosti.

Bik i Blizanci

Iako su Bikovi sjajan materijal za vezu i vrlo su tolerantni, ni oni ne mogu da trpe svakoga. Blizanci se teško skrase i primire, pa odan znak poput Bika mogu samo da dovedu do ludila.

Rak i Strelac

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav koju, nažalost, ne mogu naći u Strelcu. Raku je potreban neko ko će se oko njega truditi i pokazati mu prave emocije i ljubav.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati