Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Atma.hr ]

07. 07. 2021. 19:02 0

Znakovi kao jače polovine: Koji vam najviše odgovara?

Muškarac Blizanac će vas motivisati i uz njega ćete lakše ostvariti svoje snove, a Jarac je poznat po svom perfekcionizmu i ne očekuje ništa manje od onoga što on pruža

Ovan

Muškarac Ovan je vrlo dominantan i želi biti glavni u vezi. Ako ste i sami dominantni, bićete izazov Ovnu i daće sve od sebe da vas nadmaši. Ukoliko uspete da pokažete da ste jači od njega, biće smrtno zaljubljen u vas. Iako, da bi dobili njegovu pažnju, moraćete da se veoma potrudite jer je ne poklanja lako.

Bik

Ako tražite odnos koji ne zahteva 100% predanosti, muškarac Bik može biti idealan za vas. Očekujte da će biti usredsređen na svoju karijeru i njegovu porodicu, tako da možda neće imati puno vremena za vas. Ako razmišljate o odnosima kao o nečemu što je prikladno, vi i Bik ćete se dobro razumeti. Morate da mu pružite 100% podršku, a on će vam uzvratiti istom merom.

Blizanci

Ovo je tip muškarca koji se može brzo zaljubiti u vas. Motivisaće vas, tako da ćete lakše ostvariti svoje snove, a takođe će biti uz vas kada vam je potrebno da vas neko sasluša. S vremena na vreme može da pokaže mračnu stranu, ali ako ste spremni da ga prihvatite u svom životu, to neće biti previše komplikovano.

Rak

U trenutku kada se Rak zaljubi u vas, dobićete svu ljubav i negu koju ste oduvek želeli. Voli da se bori za ženu koja mu ne uzvraća osećanja, a ako vas bezuslovno voli, onda ne morate da tražite ništa više.

Lav

Lav je zaljubljen u koncept zaljubljenosti. Radi velike ljubavne gestove, ali se ponekad pitate radi li to zbog vas ili zbog sebe. Od onog trena kada se zaljubi u vas, više ne napušta vašu stranu. Sklon je da bude previše prisutan u svakom trenutku, ali ako ste i vi takvi, onda će to biti savršen spoj.

Devica

Muškarac Devica biće ljubomoran kad vas zavoli. U stanju je da kaže stvari koje uopšte ne misli ili čak i ako misli, reći će ih tako oštro da ćete biti povređeni. U trenutku kada shvati šta je učinio, izviniće se, ali od vas će zavisiti hoćete li da podnosite ljubomorni bes i pitanja. On može da bude izazov i ako vam se taj izazov sviđa, vredi truda.

Vaga

Znaćete da muškarac Vaga misli ozbiljno s vama ako želi vaš odnos da učini što mirnijim. Treba da budete svesni i da je on obično "duša zabave". Nemojte da se uplašite zbog pažnje koju dobija, jer je on uvek voljan da je podeli sa vama.

Škorpion

Muškarac Škorpion vrlo je harizmatičan i daće sve od sebe kako bi bio primećen. Što ga bolje budete upoznavali, shvatićete da je pomalo komplikovan, ali to je razlog zašto je tako simpatičan. Veoma je odan. Može da bude nestrpljiv, ali ima meko srce, a posebno je osetljiv na one koje voli.

Strelac

Strelac može da ima tendenciju da se oseća neadekvatno kada je reč o davanju svih stvari koje želite da dobijete. Možda vam je veran, ali uvek ima nekih "demona" koji mogu da učini odnos izazovnijim nego što je uobičajeno.

Jarac

Muškarac Jarac poznat je po svom perfekcionizmu i ne očekuje ništa manje od onoga što on pruža. Može da očekujete ​​nerealne stvari od odnosa koji imate. Možda želi da vas kontroliše s vremena na vreme, ali njegove odluke mogu da budu ispravne za odnos koji delite.

Vodolija

Muškarac Vodolija obično se smatra čudnim jer je njemu savršeno dobro i samom. Uvek mu treba prostora, a ponekad vas doživljava kao smetnju. Svakako sve vreme pokušava da da najbolje od sebe, ali na vama je da odlučite vredi li to ili ne.

Ribe

Muškarca Ribu privlači netko ko je potpuno drugačiji od njega. Ako ste ta osoba, možda ćete biti savršeni za njega. Setite se da je sklon da se uvredi zbog najmanjih stvari, tako da ćete morati da budete veoma pažljivi i paziti na sve što ćete reći ili učiniti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati