Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Atma.hr ]

05. 07. 2021. 20:07 1

Srodne duše znakova: Presudne osobine "UPISANE"

Jarac u srodnoj duši traži nekog ko je otmen, elegantan i zanimljiv, Škorpion nekog ko će mu biti stalan izazov, a Devica čoveka koji će se posvetiti vezi i zajedničkom napretku

Ovan

Srodna duša za Ovna je neko ko je zabavan i veseo, ima dovoljno samopouzdanja da može da se nosi sa Ovnom i dovoljno energije da ga prati u njegovim podvizima.

Ovan voli da živi brzo, uvek je pun energije i želi da živi "punim plućima". Nema vremena za depresiju i mračne misli, gleda prema napred i uvek je spreman na rizik kako bi ostvario svoje snove. 

Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija.

Bik

Za Bika je srodna duša neko ko je fokusiran na njega, veran i romantičan. Predanost jedan drugom je za Bika zauvek i jednom kad donese odluku, to je to za njega.

Osoba koja je srodna duša Biku mora da pokaže da mu je odana isto toliko koliko je Bik odan. Ljubav i romantika, kao i pouzdanje u partnera su faktori koji su presudni za vezu. Bik ne igra igre, ne voli da gubi vreme na njih, iskren je i direktan od starta i kad oseti da je pronašao srodnu dušu potpuno će da joj se preda.

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Devica i Ribe.

Blizanci

Blizanci vole avanturu u vezi i bitno im je da njihov partner ima smisla za humor, da je inteligentan i jakog karaktera kako bi u vezi uvek bilo zanimljivo.

Ako vas Blizanci odaberu za partnera možete da se osećate počastvovano jer su veoma izbirljivi i tačno znaju što traže od partnera. Za njih, idealna osoba je neko ko je zabavan, interesantan i inteligentan. 

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija.

Rak

Srodna duša za Raka je inteligentna, senzualna i nežna osoba koja saoseća sa drugima. U njoj pronalazi nekog ko će u potpunosti da razume njegovo viđenje sveta i ko će mu uzvratiti ljubav koju daje.

Rak je pun ljubavi i ima veliko srce, a njegova srodna duša treba da bude puna nežnosti kako bi ga osvojila. Uz to, potrebno je da osvoji i njegov um, zato su poželjni dugi noćni intelektualni razgovori i maženje koje će mu jasno pokazati da je voljen i željen.

Potencijalne srodne duše: Škorpion, Bik, Ribe i Devica.

Lav

Za Lava je srodna duša neko ko je siguran u sebe, sposoban da zadrži njegovu pažnju i interes i dovoljno je tajanstven da uvek u Lavu podstiče znatiželju.

Čovek koji je pun samopouzdanja i ne otkriva puno o sebi je kao magnet za Lava. Srodna duša Lava je uz to avanturističkog duha i ne boji se da reskira. Uvek ima niz tema za razgovor i podstiče ga da stalno otkriva nove tajne svog partnera. 

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.

Devica

Srodna duša Device je ambiciozna, posvećena njoj i vezi, sofisticirana i komplikovana.

Devica puno daje svoem partneru, pa isto tako traži nekog ko će biti sposoban da tu ljubav uzvrati i ulaže u vezu. Njena srodna duša treba da bude društvena, da voli fine stvari u životu i da bude dovoljno ambiciozna da ih može priuštiti. Ljudi koji su zadovoljni s tim što imaju ili su skloni "jadikovanju" o svojoj sudbini, a bez volje da to promene, nikako neće naći sreću u vezi s njom.

Potencijalne srodne duše: Škorpion, Jarac, Rak i Bik.

Vaga

Vagina srodna duša je samopouzdana, prijatne spoljašnosti i pametna. 

Vage imaju jako visoke standarde kod biranja partnera i u ljubavi neće pristati na ništa manje od onog što zacrtaju. Srodna duša Vage je potpuni paket - izgled, pamet i samopouzdanje. Uz to, partner koji zna što želi, ima cilj i dovoljno je ambiciozan da ide za njim će oduševiti Vagu, a budući da imaju oko za estetiku, izgled je isto tako presudan faktor. 

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav.

Škorpion

Strastveni Škorpion traži kod srodne duše nekog ko će mu biti stalni izazov i ko će ispuniti njegovu potrebu za strašću.

Njegova ljubav je duboka, intenzivna i kad voli - voli celim srcem. Srodna duša Škorpiona će uvek hraniti njegovu strast, maštovita je i inteligentna. Kako vole intrigu, tražiće partnera koji neće odmah pokazati "sve svoje boje", već će s vremenom otkrivati malo po malo o sebi kako bi Škorpion uvek bio zainteresovan i osećao misteriju oko svoje srodne duše. 

Potencijalne srodne duše: Riba, Devica, Jarac i Rak.

Strelac

Ovaj znak traži srodnu dušu koja će ga prihvatiti tačno takvog kakav je, koja je slobodnog duha i koja neće da pokuša da ga promeni. 

Strelac veoma ceni svoju slobodu i nezavisnost i zato traži i od svoje srodne duše da mu daju potrebnu slobodu jer posesivno ponašanje je nešto što ne mogu da podnesu. Srodna duša Strelca voli zabavu, otvorena je za nove ideje i avanture.  Ako osete da ih neko doživljava kao projekat i da želi da im nametne rutinu i pravila, zatvaraju se i beže dalje. 

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga.

Jarac

Jarac u srodnoj duši traži nekog ko je otmen, elegantan i zanimljiv i ko će da okupira njegove misli, a u vezi biti veran i pažljiv.

Ovaj znak je poprilično izbirljiv što se tiče partnera i tražiće nekog ko će imati onaj poseban dašak elegancije i stila i biti pun samopouzdanja i ponosan na sebe. Ovaj znak treba partnera na kojeg će se moći osloniti.

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Devica i Škorpion

Vodolija

Srodna duša ovog znaka je neko ko voli zabavu, ima dobar smisao za humor i talentovan je u kuhinji.

Čovek koji želi pravu ljubav s Vodolijom mora biti ekstrovert koji voli da se zabavlja i avanturističkog je duha. Ako, uz to, još ima malo uvrnut smisao za humor, to je za Vodoliju pun pogodak. Vodolija voli da se smeje i kroz humor ćete moći da ga nagovorite na bilo šta. Takođe, Vodolije vole dobro da jedu, pa je snalaženje u kuhinji veliki plus. 

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac

Ribe

Ribe traže srodnu dušu koja je kreativna, otvorena prema novim stvarima i s kojom će da se "sanjarski" povežu.

Ovaj znak ne shvata život previše ozbiljno, jer najviše vremena provodi u svom imaginarnom svetu. U srodnoj duši traže samouverenost, kreativnu crtu i nelinearno razmišljanje. Treba im neko s kim mogu da komuniciraju, a potom se i povežu na sanjarski, dubok i emotivan način.

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Bik, Škorpion

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati