Horoskop

Direktno.rs

24. 03. 2021. 19:42 0

Moćan astro period: Preokret u aprilu i procvat ljubavi

Kraj marta se bliži, a planete su pomerile svoje mesto ka Ovnu, što doprinosi pravo prolećno buđenje u svakom pogledu. Ovan nije uspavan znak koji voli da čeka promene, jer je on promena koja želi da postane.

April će u svakom pogledu biti dinamičniji mesec nego mart, pa će ljudi biti komunikativniji, otvoreniji i skloni tome da se otvore nekome. Venera i Sunce su već u Ovnu, a sa početkom aprila tu će im se pridružiti i Merkur, što će biti prava eksplozija energije i usloviti nagle promene.

Ova planetarna konstalacija najviše će prijati Ovnivima koji ovih dana slave rođendan, a onda Strelčevima, Lavovima i Vodolijama.

OVAN 

Planete u Ribama vam nisu prijale, jer je sve bilo usporeno i otežano, a to ne odgovara vašem karakteru. Konačno se bolje osećate od početka godine i svesni ste da možete da ostvarite ono što želite. April vam donosi nove mogućnosti, pre svega priliku da donesete lične odluke koje će vam promeniti život na bolje. Venera u vašem znaku ukazuje na pojačan flert i buđenje strasti, pa je moguće zaljubljivanje.

STRELAC 

Planete u Ovnu donose više zabave, ljubavi, rekreacije u vašem životu. Ova ljubav će biti potpuno neočekivana stvar, jer će se dogoditi iznenada i bez najave. Neko će vas iznenaditi svojim potezom i lako možete da uđete u strastvenu vezu.

VODOLIJA 

Sve vas je pritislo od početka godine i vama je stvarno najteže. Međutim, ova planetarna pozicija donosi vam nova, bolja rešenja za probleme. Uvidećete kako vam sa početkom aprila stižu i dobre vesti!

LAV 

Osećate se energičnije i spremije za bilo kakvu incijativu. Konačno ste u poziciji da budete lider u svakom pogledu. Ovo će biti mesec dobrih odluka koje mogu da vam promene tok godine koja je pred vama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati