Horoskop

31. 12. 2020. 23:03 0

Najsrećniji dan 2021. za svaki znak

2020. godina bila je puna neprijatnih iznenađenja i izazova. Ipak, dolazi nova godina i za nje se moramo pripremiti što je bolje moguće. Prema astrologiji, 2021. priprema nešto dobro za svaki znak.

Astrolozi ističu da će nam određeni dani 2021. doneti najviše sreće. Evo koji će vam dan 2021. biti najsrećniji:

Ovan

Kada se planeta ljubavi, Venera, poravna sa Suncem, očekuje vas magija romantike i uzbuđenje zbog novog početka. Taj dan za Ovnove je 26. mart 2021. U ovom danu ostvariće se želja o kojoj je Ovan sanjao, naročito ako je u pitanju ljubav. Sunce i Venera u ovom periodu boravit će u vašem znaku pa vas očekuje romantično putovanje.

Bik

Uran, planeta promena putuje kroz vaš znak sve do 2021. godine i donosi vam buđenje i inspiraciju. U januaru vas čeka preokret u profesionalnom životu i najsređniji dan u godini biće vam 17. januar. Pojačava se vaša motivacija i ambicija, ali morate biti strpljivi kako biste videli prve rezultate svog truda.

Blizanci

Za Blizance najbitnija je veza sa Suncem koja će biti u punom jeku krajem proleća. 31. maj je dan kada ćete u 2021. biti najsrećniji i doneće vam ne samo sreću već i samopouzdanje inspiraciju da napravite prave korake ka svojoj sudbini.

Rak

Odnos Jupitera i Sunca u vašem znaku donosi vam pun sreće. Ovo je najharmoničniji aspekt za vaš znak i bićete optimistični i puni nade, naročito 23. juna. U istom danu dogodit će se trigon Venere i Neptuna pa vas očekuje i romantičan uticaj koji će vas podstaknuti da maštate i otvorite se za ljubav.

Lav

Planeta ljubavi Venera i planeta moći Mars usklađuju se jednom u dve godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku. Ovaj jedinstven aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i sretan emotivni ciklus. Vaš dan u 2021. biće 13. jul. Očekuje vas inspiracija i romantična težnja. Iskoristite ovaj period za ostvarenje vlastitih želja.

Devica

Srećna planeta Jupiter ove godine dva puta će ući u znak Riba i osvetliće vašu kuću ljubavi i doneti vam divne iskre u emotivnom odnosu. Ovo će biti sjajna prilika da rešite sve izazove u romantičnoj vezi. Ljubav će vas odvesti do nekih novih visina i osećanja, a vrhunac sreće očekuje vas 13. jula kada Merkur kreira trigon s Jupiterom.

Vaga

Vi ste romantičan znak Zodijaka, maštate, sanjate, imate istančano oko za estetiku i luksuz, a to se 06. septembra pojačava. Trigon Jupitera i Venere donosi vam ljubavnu priču epskih razmera, ali vas tera i da ostvarite poslovne ambicije.

Škorpija

Planeta koja vlada znakom Škorpije je Puton i on je se 17. novembra poravnati sa Suncem u vašem znaku i to vam donosi sjajnu moć. Sve negativno, svoju bol i loša iskustva pretvorićete u želju za borbom i uspehom. Vatreni Mars u vašem znaku kreira sekstil s romantičnom Venerom i donosi vam pojačane emocije i strasti.

Strelac

Tokom proleća vaša vladajuća planeta Jupiter preseliće se u sanjive Ribe i osvetliće vaš emotivni život. Najsrećniji dan u 2021. čeka vas 21. maja, samo nedelju dana nakon što će Jupiter proći kroz vaš znak. Imaćete inspiraciju i odlučnost da ostvarite ljubavne želje jer će Merkur i Venera uticati na poboljšanu komunikaciju u vašoj kući partnerstva. Moćan aspekt trigona Venere i Saturna dogodiće se istog dana i pružiće trajnu snagu vašim emotivni odnosima, ali će učiniti i to da predstavite sebe na najbolji način.

Jarac

Iako vaša vladajuća planeta Saturn nije poznat po tome što donosi sreću, kada se poravna s Venerom aktiviraće vašu kuću karijere i uspeha. Očekuje vas uspeh na poslu i čvrsta pozicija a vaš najsrećniji dan je 23. avgust 2021. Pojačana kreativnost pomaže vam da napravite put koji će vas odvesti do ostvarenja najvećih ambicija. Ovo je dan sjajnih mogućnosti i susreta, zato povucite neke važne poteze i samo idite napred!

Vodolija

Za Vodolije 11. febraur će biti ne samo najsrećniji nego i veoma moćan dan prepun raznih mogućnosti. Mlad Mesec vam pomaže da skinete staru “kožu” i potpuno prihvatite promene i novi ciklus života. Pred vama je period ljubavi, obilja, luksuza i zadovoljstva. Očekuju vas lepe mogućnosti i radosne prilike iza svakog ugla.

Ribe

S ekspanzivnim Jupiterom koji je ove godine dva puta svraćao u vaš znak, možete smatrati da je 2021. definitivno vaša godina. Pred vama su sreća i obilje, ali 21. juna osetićete divan uticaj vodenog trigona između ljubavne Venere i Neptuna. Očekuje vas sjajan dan za flert, nove ljubavi, kreativnost, ideje i proširenje horizonta. Nijedan san nije nedostižan, zato dozvolite osećanjima da vas osvoje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati