Savremena žena

Direktno.rs

11. 05. 2021. 20:48 0

Nosi kavez na glavi da bi prestao da puši (FOTO)

Svi prethodni pokušaji odvikavanja bili su neuspešni, ali Ibrahim je ovog puta ima neverovatnu ideju zbog koje se proslavio.

Ibrahim Jucel (42) iz Kutihije u Turskoj pušio je po dve pakle dnevno od svoje 16. godine. Ali kada je njegov otac dobio rak pluća, tada je zastao i shvatio da treba što pre da se reši ove užasne navike. Međutim ovaj proces nije bio lak, pa je turčin rešio da zarobi sopstvenu glavu!Elektronske cigarete ili flasteri jednostavno nisu bili adekvatna zamena. Zato je Jucel naručio kavez od bakarne žice. Kavez ima dve brave i dva ključa, jedan je kod njegove supruge, a drugi kod ćerke. 
 
Kroz kavez može da jede manje keksiće i pije na slamčicu ali ne i da puši. 

Zbog ove interesantne metode pojavio se na lokalnoj televiziji, pa je zato i postao zvezda na društvenim mrežama.- Ekstremni problemi zahtevaju ekstremna rešavanja - napisao je jedan korisnik na Reditu, dok su drugi komentarisali da saosećaju sa Ibrahimom jer im je bilo izuzetno teško da i sami ostave cigarete.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati