Savremena žena

Direktno.rs

27. 05. 2020. 17:58 1

Doktor šokirao: Četiri godine se ne tušira sapunom ili gelom

Američki doktor bio je gost u jutarnjeg programa na televiziji i ostavio gledaoce, ali i domaćine u šoku izjavom o svojoj higijeni.

Doktor Džejms Hamblin u emisiji "Ovo jutro" rekao je da ne koristi šampon, gel za tuširanje ili losion za telo već četiri godine, a sve je to deo eksperimenta kojim želi da dokaže da su svi ovi proizvodi zapravo štetni.

Kako izveštava “Metro.co.uk”, ​​doktor Hamblin kaže da samo koristi vodu kako bi se okupao, a zbunjena voditelj Eamon Holmes ga je pitala da li miriše, jer ne koristi nijedan proizvod za negu tela.

Doktor se nasmejao i rekao: "Da, mirišem. Trebalo mi je vremena da se naviknem na ovaj način održavanja higijene, ali ne smrdim, barem to tvrde drugi oko mene. Zamolio sam ljude da mi kažu najiskrenije ako ponekad loše miriše oko mene, ali su rekli ne.”Podsetio se dana kada je, pre četiri godine, odlučio da ukloni sve proizvode za negu iz svoje rutine.

- Želeo sam da živim minimalistički, pitao sam se da li je to moguće. U isto vreme, učio sam o zdravlju kože, pa se ispostavilo da mi imamo milijarde bakterija na svojoj koži. Pomislio sam, zašto ih stalno peremo ako je prirodno imati ih. Pokrenuo sam ovaj eksperiment i nisam se vratio starim navikama već četiri godine. Jedino što perem su ruke - pojasnio je on.

Korisnici Tvitera su imali podeljena mišljenja o ne korišćenju sapuna, a u moru komentara nije bilo nijednog pozitivnog.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati