Slobodno vreme

Promo

21. 04. 2022. 11:29 0

Nikad bolja ponuda za učenje stranih jezika

Proleće je idealno doba godine za sticanje novih znanja. Lepo vreme, priroda koja se budi i prolećna euforija čine odlične uslove da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe.

Iskoristite veliku prolećnu akciju u EQUILIBRIO – Obrazovnom sisitemu i naučite ili usavršite strani jezik po izboru.

Ovog proleća odaberite Premium intenzivni kurs stranog jezika i dobićete: akcijski popust + dva kursa po ceni jednog + pismenu garanciju kvaliteta + zvanični sertifikat!

Naučite strani jezik uz popust od čak 50% 

Ovog proleća vas očekuju opšti i specijalizovani kursevi stranih jezika, na popustu do čak 50%! U ponudi su:

Premium intenzivni kursevi – visokokvalitetni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog organizovani tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva. Časovi se organizuju u vidu ONLINE ili KLASIČNE nastave (po izboru polaznika);

ONLINE Biz Express – kratak i efikasan kurs poslovnog engleskog jezika, posebno osmišljen za brzo sticanje i razvijanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku; 

Konverzacijski kursevi engleskog – osmišljeni tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju;

ONLINE Engleski TOTAL 5 – posebno osmišljen program jezičke obuke za brzo podizanje nivoa znanja opšteg i poslovnog engleskog jezika, radi što efikasnije komunikacije na trenutnom ili budućem radnom mestu, kao i različitim svakodnevnim situacijama;

Individualni kursevi stranih jezika – u ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. 

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem - već 20 godina tvoj izbor!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem od 2001. godine organizuje široku ponudu sertifikovanih kurseva stranih jezika prilagođenih svim uzrasnim grupama.

EQUILIBRIO je tokom godina postao jedna od najprepoznatljivijih institucija u oblasti učenja stranih jezika na teritoriji cele Srbije i šire.

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezika, koji poseduju veliko iskustvo u izvođenju online nastave.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem svom radu primenjuje najsavremeniji konverzacijski metod, koji polaznike od prvog trenutka navodi da govore na stranom jeziku i maksimalno aktiviraju kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Pohađanje kurseva u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu vam omogućava:

Besplatno testiranje znanja;

100% konverzacijski metod učenja;

Male, mentorske grupe;

Personalizovani pristup svakom polazniku;

Korisničku podršku;

Besplatne konsultacije sa profesorima;

Besplatnu evaluaciju nastave i izveštaj o napretku;

Besplatne materijale za dodatno usavršavanje;

Besplatno izdavanje zvaničnog sertifikata;

Besplatnu pismenu garanciju kvaliteta, koja omogućava ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit.  

Za sve informacije o aktuelnim akcijskim cenama posetite www.stranijezici.com i odaberite kurs stranog jezika koji vam najviše odgovara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati