Slobodno vreme

Direktno.rs

13. 02. 2022. 07:01 4

Najslađi snimak tate i ćerke sa Daunovim sindromom

Jedan Tviteraš nedavno je podelio dirljivi video koji je raznežio korisnike ove društvene mreže širom regiona, a na kome se vidi trenutak pun ljubavi i iskrene radosti između oca i njegove ćerkice sa Daunovim sindromom.

Za ovog Tviteraša video ima i dublje značenje, jer se i sam prepoznao u datoj situaciji. Naome, i njegova ćerkica rođena je sa Daunovim sindromom, a istakao je da je baš poput devojčice iz snimka i ona puna topline koju pruža svima oko sebe.

"Ovo je jedna od stvari zbog koje kući idem sa osmijehom. Svaki put mi moja Zaki pripremi identičan doček, znate sta? Ovakvu toplinu i radost rijetko ko može da pruži. Mislite o nama sta hoćete ali mi smo jedna srećna porodica puna ljubavi", napisao je on.

"Ja stvarno mislim da su oni anđeli koji hodaju zemljom. Niko nema toliko ljubavi, sreće i pozitivne energije u sebi kao oni", "Hvala za ovaj prekrasni video", "Sunce drago, ovakve emocije su nešto što ulepšava život! Pogled pun ljubavi", "Sva ljubav sveta u jednom zagrljaju", "Rasplakah se! Ali ne od tuge nego od te tolike ljubavi", samo su neki od komentara.

Ovaj Sarajlija je inače pre dve godine otkrio da boluje od multipla skleroze, a on se upravo zbog ćerkice i njene ljubavi ne predaje i hrabro gura napred.

"Nas dvoje...mali anđeo ima Down a ja evo MS, tako mi rekoše. Predali se nikad nismo, imam razloga da živim. Hvala vam svima na riječima podrške", prokomentarisao je svojevremeno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati