Slobodno vreme

Milan Zarić

17. 01. 2022. 18:07 10

Svaki gem, bod, set za - VUČIĆA (VIDEO)

Tokom desetogodišnje autokratske vladavine ušao je Aleksandar Vučić u sve pore, ponaša se kao margarin (u sve se meša), pa građani čak i kad naprednjački lider nije u pitanju govore o njemu. Tome u prilog svedoči i izjava jedne starije gospođe, koja je htela da priča o Novaku Đokoviću, ali je, nekako, izgovorila ime Aleksandra Vučića... Ludilo!

Đoković je u proteklih 10 dana prolazio kroz dramu, oduzeta mu je viza, zatim na sudu i vraćena, da bi mu ministar za imigracije Aleks Hok ponovo oduzeo vizu. Išao je Novak potom na Federalni sud, gde je izgubio, pa je morao da bude deportovan iz Australije.

Đokovićevu dramu "preživljavali" su i građani Srbije, umešao se u sve (a kako drugačije) i Aleksandar Vučić, koji je obećao da će Srbija da zaštiti Novaka. A kako ga je zaštitila, svedoči to što je deportovan i što će mu na tri godine biti zabranjeno da uđe u Australiju.

I, sada, mnoge regionalne medije interesovalo je raspoloženje stanovnika Srbije, šta misle o Novaku Đokoviću i tom prilikom se izdvojila izjava jedne starije gospođe, koja je pokušala da priča o svetskom broju jedan, ali je nekako skrenula na Vučića...

- Svi Srbi koji su ostali da igraju... Svaki gem, svaki bod, svaki set je za Vučića - rekla je ona i pokazala tri prsta.

Naravno, prisutni su prasnuli u smeh, nakon čega se govornica zbunila, pa je posle nekoliko sekundi zamuckivanja uspela da kaže "za Đokovića"...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati