Slobodno vreme

Direktno.rs

30. 11. 2021. 09:51 68

Srba Ledenica: Ološu odvratni, krenite na mene

Srbislav Filipović, narodni poslanik SNS, poznatiji kao Srba Ledenica, ima sve karakteristike jednog naprednjačkog bota. Osim što je ludo zaljubljen u lik i delo Vođe, što botuje svakodnevno na društvenim mrežama i koristi jezik nedostojan birtije, a kamoli političke borbe, Srba je dokazao i da je nepismen i to na vrlo komičan način. Takođe, Srba preti po društvenim mrežama političkim neistomišljenicima da bi ih pretukao ili ko zna šta već uradio, da su "krenuli na njega".

- Da ste krenuli na mene, ne bih se ovako završilo, ološu odvratni - istakao je Filipović, uz gramatičku grešku i uličarski rečnik i dodao:

- Da, moja greška u kucanju. Dođi da vam pokažem kako bi ste prošli ako me napadnete. Neće tu biti nikakve greške - napisao je Srba i napravio još jednu gramatičku grešku i direktno pretio političkim neistomišljenicima, odnosno građanima koji su bili na pređašnjim blokadama, što se Srbi nimalo nije svidelo.

Sve i da se zanemari njegovo elementarno nepoznavanje gramatike srpskog jezika, Srbin jezik svakako nije dostojan funkcije koju obavlja. Sintagmu (Srba verovatno ni ne zna šta to znači) "ološu odvratni" možemo čuti u rijalitijima kao što je "Farma", ali kada to dolazi od narodnog poslanika, samo je još jedan dokaz na šta su naprednjaci sveli našu politiku.

Ono što je još gore, Srba bez ikakve odgovornosti gotovo svakodnevno preti i napada one koji ne misle kao njegov SNS klan, a kako je krenuo, uskoro bi te pretnje mogao i da realizuje? Jer u državi u kojoj se čuvaju i kriminalci koji čekićima tuku građane u glavu, narodnim poslanicima vlasti je verovatno dozvoljeno i da ih ubijaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 68

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati