Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

06. 11. 2021. 07:01 0

Izaberite srce i saznajte više o sebi

Da biste saznali šta je potrebno na uradite da biste otkrili veliku tajnu, kako da živite najbolju verziju sebe, rešite ovaj jednostavan test, tako što ćete izabrati jedno od četiri srca na slici.

U odabiru nemojte dugo razmišljati nego se vodite intuicijom.

1. Zeleno srce

Ukoliko ste izabrali zeleno srce, ono pokazuje da se povremeno osećate prilično prazno i usamljeno. Po prirodi ste vrlo introvertna osoba koja teško uspostavlja kontakte sa drugim ljudima i kojoj je potrebno mnogo vremena da se uklopi u novu sredinu. Kod vas je naizgled sve lepo upakovano, veoma cenite formu, ali ste daleko od življenja i poznavanja suštine.

Skloni ste pridavanju velikog značaja mišljenju drugih ljudi. Radije ćete sve što imate da kažete "zaviti u oblandu", pa i slagati nego reći istinu.
Savet: Drugi vam ne plaćaju račune i ne žive vaš život, manje se obazirite na mišljenje okoline. Vaša velika tajna uspeha je u okretanju sebi i svom životu.

2. Srce od belih rada

Ako vam je prvo zapalo za oko srce od belih rada, vi ste vrlo dobronamerna i osoba koja ima naivnost deteta. Nikada niste zlonamerni, volite društvo, romantični ste i vrlo se lako i brzo zaljubljujete, ali i predajete u potpuno u ljubavi.

Vaša odluka je da uvek bezrezervno verujete ljudima i da ih puštate u vaš život bez zadrške. Ovim neretko sebe dovodite u situaciju da budete povređeni. Imate mnogo ljudi oko vas, ali malo onih koji su vam iskreni i pravi prijatelji.

Savet: Budite malo obazriviji u izboru onih koje puštate u svoje okruženje. Tajna vašeg uspeha je u tome da savladate komunikacijske sposobnosti i šarm i da ih iskoristite za lično napredovanje.

3. Srce od kamenčića

Ako ste odabrali srce od kamenčića na plaži vi ste osoba čvrstog karaktera koja tačno zna šta hoće i kako svoje ciljeve da ostvari. Volite da kontrolišete situaciju i rođeni ste lider. Na poslu umete svojim primerom da podstaknete druge da daju sve od sebe, ali nekada umete da se vodite makijavelističkim principom - cilj ne bira sredstva.

Dobar ste organizator, ali ste ponekada previše strogi. Kod vas sve mora da bude i da se radi po tačno utvrđenom planu.

Savet: Postoji izreka - Bog se smeje dok mi pravimo planove. Tajna vašeg uspeha i toga da živite najbolju verziju sebe je da se opustite povremeno i prepustite životu bez planirana.

4. Srce od oblaka

Vi ste duboko intuitivna i duhovna osoba koja sve materijalne stvari shvata kao prolazne vrednosti. Držite do etike i morala, a ljubav je imperativ koji živite. Veoma vam je važno da volite, mnogo bitnije od toga da budete voljeni. Vas ispunjava mnogo više da dajete nego da primate poklone. Volite ljude i životinje i uživate u istraživanju sveta. Opušteni ste i potpuno predani duhovnoj strani svoje ličnosti.

Često se osećate srećni, smireni i ispunjeni sa onim što već imate. Ne težite velikim materijalnim ciljevima.

Savet: Vi ste ipak ovozemaljsko biće i prinuđeni ste da živite u materijalnom svetu. Vaš put do potpunog uspeha je pronalazak balansa između duhovnog i materijalnog.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati