Slobodno vreme

Direktno.rs

31. 10. 2021. 11:43 8

Jesi li Dragan Đilas: Uvodi se QR kod za ulazak u restorane

Kako portal Direktno.rs nezvanično saznaje, za sredu je zakazana sednica Kriznog štaba na kojoj će biti doneta odluka o uvođenju specijalnog QR koda, kojim će svaki građanin Srbije, ali i gosti iz inostranstva, morati da dokažu da nisu Dragan Đilas, kako bi mogli da koriste usluge ugostiteljskih i drugih objekata.

Na društvenim mrežama već kruži izgled budućeg QR koda, koji će, kako je objavio scenarista i satiričar, Bane Raičević, građani držati u memoriji svog mobilnog telefona.

Detaljnija uputstva u vezi upotrebe koda, izdaće Krizni štab nakon zakazane sednice, ali kako se već može čuti, građani će ga preuzimati preko Play prodavnice.

Prilikom ulaska u restoran ili kafić, svaki građanin, uključujući i decu, moraće da očita dobijeni kod na specijalnom validatoru, koji je EPS nabavila prilikom kupovine kriptovanih telefona.

Ukoliko se dokaže da ste Dragan Đilas, ulazak će vam biti zabranjen, a kazna za vlasnike lokala koji puste osobe za koje se dokaže da su Dragan Đilas iznosiće 619 miliona evra.

Na ovaj korak Krizni štab se odlučio nakon što je naglo skočio broj ljudi zaraženih Draganom Đilasom, što negativno utiče na korupciju, kriminal, nepotizam, diktaturu i druge oblike patoloških ponašanja, te je Aleksandar Vučić naredio da se hitno preduzmu neophodne mere.

Osoba zaražena Draganom Đilasom pokazuje simptome demokratičnosti, otvorenosti, tolerantnosti, kompetentnosti... što je nedopustivo u "zlatnom dobu" u kojem se Srbija nalazi.

Kriznim štabom će predsedavati lično Ana Brnabić, koja će se obratiti novinarima nakon sednice.

*Sve sličnosti sa stvarnim likovima su namerne i u službi humora

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati