Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Slobodno vreme

Direktno.rs

13. 10. 2021. 22:27 12

Sveta Vučićeva slika...

Srpska napredna stranka i njen šef Aleksandar Vučić često ljudima serviraju priče da su oni jedini spas za Srbiju, nakon čega sledi satanizacija opozicije (najviše Dragana Đilasa), uz onu već poznatu mantru režima kako "opoziciju narod neće".

Predstavlja sebe Vučić kao svemoćnog, čoveka koji udari šakom o sto pred strancima, koji je neustrašiv... To je bio dovoljan povod da se na društvenim mrežama pojavi priča, koja je mnoge nasmejala do suza.

Mi vam tu šaljivu priču, koja tako verno opisuje iskrivljenu stvarnost naprednjaka i njihovih botova, prenosimo bez ikakvih izmena:

"Jedna žena dovela majku u kovid bolnicu u jako teškom stanju i svi su videli da su dockan došle i da nema nade. Ćerka u očaju, al' sa zida videše to, Vučićeva slika zaplaka zlatnim suzama i suza jedna padoše na majku. Ova isti čas ustala zdrava, a kovid nestadoše ko rukom odnešen!

A tu prolaziše neka baba obučena u crno i doktori dvadeset testova uradili, a žena živa i zdrava, pritisak 120 sa 80, a ima 80 godina, holesterol k'o u devojčice. Baba kaže: "Ovo je sveta slika", a oni se okrenu da vide ko to govori. Na mestu gde baba bejaše stajaše beli labud!

A doktor jedan kaže: "Pa nije sanitarno da labud bude u bolnici", kad progovori labud ljudskijem glasom i na nebu munja sine i grom ognjeni zemlju ožeže i reče labud doktoru: "Ubriši se ti s tvojom diplomom jer ovoj ženi sveti čovek pomogaše, a ne ti". I doktor zamuči i u pod gledaše.

U to se u sred mrkle noći razdani i đe do minut pre toga mjesec stajaše, sad sunce ognjeno sijaše i silno se prestrašiše medicinski radnici, a samo ona žena što je suze čudotvorne izlečiše reče: "Zbilja vam kažem, ne bojte se od ovojega svetla, to ova fotografija sveta bukti za nas!"

I stvarno, ono ne beše sunce nego fotografija lekovita i čudotvorna, a ispod nje puče zid na četri pole i iz rupa poteče čudotvorna voda i koji pijaše sa tog izvora bolest, nemoć i dažd više za života ne poznaše, a nekom Jaroslavu iz Padine kosa opet pirgava izraste.

Ali u toj bolnici bejaše i jedan uveliko zao čovek koji primi instrukciju iz stranoga centrago moći i on uze podlo jednu vakcinu punu fajzer čipovane vode i zabi je u onu svetu sliku. Tu presuši onaj izvor bistri i zaustaviše se suze zlaćane i prestade svetlo lekovito sijati.

A taj zli čovek izvadi telefon i okrete neki broj i reče sotonskijem glasom sve unazad pričavši "Dragane, izvršeno je" i otvori se utroba zemlje i izađoše sotonina kurvinjska vojska i dadoše mu trideset srebrnjaka i vaučer za SBB neograničeni internet.

A onaj labud se opet u babu pretvori i baba reče: "Šta uradi to najvećem od nas". A on reče: "I ti bi baba da radiš za Dragana", a baba prokle i njega i dvadeseto koleno draganovljevo zbog čega opoziciju ni dan danas neće narod jer nema politku nego samo da krade", navodi se u priči koja je nasmejala sve na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Retuširanje

Zoran Živković [22.10.2021.]


Anketa

Koji vam je omiljeni horoskopski znak?

Rezultati

Video dana

Otkriće "Čoveka zmaja" menja priču o ljudskoj evoluciji