Slobodno vreme

Direktno.rs

12. 10. 2021. 19:33 38

Đilas ima more kući, pali bojler kad je skupa struja, ne zna da je zejtin poskupeo...

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, ubedljivo je najsatanizovanija osoba na političkoj sceni, kojoj režim Aleksandra Vučića pripisuje najrazličitija negativna svojstva i osobine, kako bi time poslao poruku narodu da nema alternativu. Pored glavne mantre o 619 ukradenih miliona, preko toga da je zapalio deponiju u Vinči, do priča da potplaćuje novinare, Đilas ima skoro pa natprirodna svojstva.

Narod kaže da dobar izgovor zlata vredi, ali uprkos tome što su izgovori režima na Dragana Đilasa listom glupi, to ga ne sprečava da ih i dalje plasira, kako bi se lider SSP pokazao kao izvor svih zala od kojih Vučić želi da spasi narod. Tako je za režim SNS Đilas i lopov, tajkun, bahat, osion... On potplaćuje, podmićuje, potkupljuje, krade, laže... Đilas izaziva nesreće, poplave, zemljotrese... Jednostavno, Đilas je noćna mora i opsesija Aleksandra Vučića, koja mu ne da mira, a svi negovi podanici imaju naređenje da su protiv Đilasa dozvoljena sva sredstva.

Imajući u vidu svakodnevne prozivke lidera SSP u režimskim medijima, na društvenim mrežama su pojedini komentatori rešili da humorom odgovore na glupost vlasti. 

- Dragan Đilas nije primetio da je poskupeo zejtin. Ni Gojko.

- Dragana Đilasa jednom zvali na more, on rek'o "neka, imam kući".

- Dragan Đilas uzme žvaku, kusur mu ne treba.

- Draganu Đilasu je jednom sijalica na hodniku gorela dva dana bez prestanka. Ni štrecnuo se nije.

- Dragan Đilas uključuje bojler i kad je skupa struja.

- Dragan Đilas ima televizor na dugme.

- Dragan Đilas uđe u samouslugu i naruči da mu se najfinije naseče po 200-300, nekad 400 grama, najluksuznijeg parizera, a cenu uopšte ne gleda. Samo bahato traži da se načne nova ruda.

- Dragan Đilas maže najluksuzniju marmeladu na beli hleb svako jutro i zaliva je ledenim mlekom iz frižidera na dugme, a Srbija ćuti i trpi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati