Slobodno vreme

[ Izvor: Newsmax Adria ]

08. 10. 2021. 21:34 3

Zbog žene izgradio rotirajuću kuću u Srpcu

Kada se kuća gradi večita je dilema na koju stranu za lepši pogled okrenuti prozore? Vojin Kusić iz Srpca rešio je to tako što je napravio kuću koja se rotira. Uradio je to kako bi udovoljio supruzi. Ideja o izgradnji rotirajuće kuće tinjala je u njemu iz mladih dana.


- Kada sam pravio porodičnu kuću, žena je rekla: "Želim da spavaća soba bude pored puta da me bude sunčevi zraci". Dnevni boravak je išao s druge strane. Onda joj je to dosadilo. "Osećam se zatvorena kao u kavezu. Hoću da vidim ko mi uđe u dvorište, da mi je pored puta", kazala je. Tada sam pregradio zid. Pravio dnevni boravak s druge strane i pune ruke posla. Onda sam počeo ovo raditi. Kada su me pitali zašto, rekao sam da mi je dosadilo. Žena čas hoće s ove, čas hoće s one strane. Sada se okreće pa neka vidi kako će - rekao je Kusić, a prenosi "Nova.BH".

Njegova kuća se ne razlikuje od ostalih. A Kusić za kojeg kažu da je druželjubiv, se našalio.

- Kada vidite da idu neželjeni gosti, stepenice okrenete na drugu stranu - rekao je kroz osmeh.

Naveo je i kako je imao smešnu situaciju kada je organizovao feštu povodom završetka gradnje. Gosti su ušli na jednu stranu, a izašli na drugu i nisu znali kuda da idu.

Zanimljivo je da je Vojin kuću većinom izgradio i isprojektovao sam. Za sebe kaže da je samouk čovek s osam razreda. Sve želje je ispunio, kaže, a ostala mu je samo jedna: "Pošto sam najstariji, želeo bih na onaj svet da odem prvi".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati