Slobodno vreme

Direktno.rs

03. 10. 2021. 13:59 0

Ima samo 15 kvadrata: Najlepša kontejner kućica na svetu

Hejli i Majkl žive u malenoj kući od oko 15 kvadrata u Filadelfiji. Oboje u porodici imaju stolare i limare, pa je ideja o gradnji novog doma došla prirodno. Sada za tu njihovu malenu kuću mnogi kažu da je lepša od svih.

Kada su odlučili da žive u maloj kući, Majkl i Hejli su zapravo odlučili da probaju da život učine što jednostavnijim.

Tokom renoviranja prikolice, par je iznajmio sobu u obližnjoj kući, pišu na sajtu apartmenttherapy.com. Tako su uspeli da odvoje vreme za izgradnju svoje savršene male kuće. Gledali su kako da najbolje uštede prostor i prilagode sve neophodne elemente nameštaja.

Cilj im je bio da kuća bude svetla i otvorena. Majkl je prilagodio sve police i prozore kako bi tokom dana svetlo moglo da ulazi u njihov mali dom, a namestio je i da prostor za boravak koji koriste preko dana uveče postane bračni krevet.

Enterijer su uglavnom dekorisali u boho stilu, detalji – jastučići, prekrivači su u zemljianim tonovima, dok je osnova bela u kombinaciji sa drvetom. Svaki kutak je iskorišćen, ali tako da ne guši prostor već se svako ko uđe unutra oseti prijatno.

Prozori zaista dosta pomažu u tome jer je kućića svetla, pa deluje prostranije, ali Hejli i Majkl svakako ne gomilaju ništa od onoga što im nije neophodno, pa su oslobođeni viška stvari koje mnoge od nas guše, a ne koristimo ih godinama.

Spolja njih dvoje imaju prostrano dvorište sa kaminom i hidromasažnom kadom, što pruža sjajnu zabavu i za njih i za goste.

U budućnosti žele da dodaju krovnu terasu odakle će imati sjajan pogled i mesto za još malo uživanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati