Slobodno vreme

[ Izvor: Promo ]

29. 06. 2021. 13:48 1

Šta vam je sve potrebno da budete spremni za odmor?

Dugo smo čekali leto i visoke temperature, i sada smo ih konačno dočekali. Usled mnogih neizvesnosti i poslovnih opterećenja, mnogi od nas već jedva čekaju da odu na godišnji odmor, a to je svakako nešto što smo svi zaslužili. Odmori i putovanja zdravi su i za telo i za um, što se nikako ne sme zanemariti. To je samo dodatni razlog da iskoristite sve ono što vam je na raspolaganju.

Bilo da se odlučite za odmor u zemlji ili inostranstvu, na jezeru ili moru, na put treba poći spreman, tako da nije loše napraviti listu stvari koje su vam neophodne. Mi smo rešili da vam u tome pomognemo nekolicinom predloga, a dobra vest je da sve ove proizvode možete pronaći u online prodavnici Shoppster po sjajnim cenama.

Koferi

Bez obzira na to da li putujete kolima, autobusom ili avionom, morate imati dovoljno mesta za sve stvari koje nosite u prtljagu. Zato je izbor pravog kofera ključna stvar koja će vam olakšati pakovanje. To ne mora da bude samo izbor praktične prirode. Naprotiv, kofer je i deo vašeg imidža i zato treba pronaći neki koji vam odgovara ne samo zbog veličine, već i izgleda. Naša preporuka ide na račun brenda Enova, koji nudi set kofera u tri veličine, ali i pojedinačne kofere sa četiri točkića koji su veoma praktični. U ponudi su koferi za sve članove porodice, samo treba izabrati one koji vam se najviše sviđaju. Za one koji putuju automobilom, jedna preporuka je nabavka nosača za kofere koji će vam omogućiti dodatnu uštedu prostora.

Kupaći kostimi

Ako ste kao mi, godišnji odmor vam sigurno podrazumeva i kupanje, jer ipak je vreme za osveženje na vrelim temperaturama. Za to vam svakako najpre treba kupaći kostim, koji i te kako može da bude fashion statement. Ovaj izbor je nešto jednostavniji kod muškaraca, koji mogu birati između jednostavnih, jednobojnih bermuda i onih tropskih dezena  koje će vas odvesti pravo na Havaje.

Kod dama se izbor pre svega svodi na jednodelne i dvodelne kupaće kostime. Svaka od ovih vrsta dolazi u različitim dezenima i sa drugačijim detaljima. Na shoppster.com možete pronaći one u pastelnim bojama, druge sa tigrastim dezenom, ili pak tropske varijante koje su uvek atraktivne. Najvažnije je da se vi osećate dobro u njemu i, po želji, da privlačite poglede.

Papuče

Još jedan nezaobilazni deo letnje garderobe, i to ne samo na odmoru, su papuče. Usled vrućina, telo traži da diše, a to isto važi i za stopala, te vam papuče neće biti korisne samo na plaži i oko nje, već i u raznim drugim situacijama. Kao i u ostalim kategorijama, tu su razni dezeni i boje, a sve zavisi od toga da li tražite klasične papuče ili ipak japanke. Možete se odlučiti za one gumene, ili za pvc varijantu, ali verujemo da vam ta odluka neće zadavati previše muka. 

Krema za sunčanje

Pre nego što se izložite suncu, vrlo je važno da zaštitite svoje telo kremom za sunčanje sa visokim SPF faktorom, i da to ponovite još nekoliko puta u toku dana, u zavisnosti od toga koliko dugo ste na plaži. Sunčevi zraci utiču na našu kožu čak i kada smo u hladu, što znači da uvek treba imati kremu za sunčanje pri ruci. Obratite pažnju na zaštitni faktor i naročito vodite računa o licu. Oni koji imaju decu moraju za njih nabaviti posebno sredstvo za zaštitu. Ako baš želite da pocrnite, tu su opcije za samopotamnjivanje kože, a ne treba zaboraviti da vašem telu treba i nega nakon sunčanja.

Pored svega nabrojanog, uvek možete razmisliti i o dodatnoj opremi za plažu, prvenstveno za vaše mališane, bilo da su to dušeci, mišići za plivanje ili možda lopte. Tu je još puno drugih proizvoda koji vam mogu biti korisni u planiranju odmora iz snova, a sve njih možete pronaći na sajtu shoppster.com. Ukoliko imate neku nedoumicu, savet i sugestije možete dobiti pozivom shoppster kol centra na +381 11 45 45 400.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati