Slobodno vreme

Direktno.rs

16. 06. 2021. 18:54 1

Bliznakinje udate za blizance: Porodile se, doje decu jedna drugoj

Sestre bliznakinje Britni i Brajana (33) upoznale su braću blizance Džoša i Džermija (35), na konvenciji blizanaca. Tada se rodila ljubav među parovima, a potom je usledilo i zajedničko venčanje u Ohaju.

Posle venčanja, na društvenoj mreži Instagram obradovali su svoje pratioce vešću da će sestre zajedno deliti iskustvo trudnoće.

Njihov devojački san je napokon postao java.- Momci u prethodnim vezama nikada nisu razumeli našu povezanost. Oduvek smo sanjale da se udamo za jednojajčane blizance. Ljudi su nam govorili da su šanse za to male, ali smo u dubinu duše znale da će na kraju ipak biti tako - rekle su sestre.Kada su upoznale braću Džoša i Džeremija, znale su da su pronašle ljubav za ceo život. Kako je njihov život poprilično neobičan i zanimljiv, jedna poznatna američka televizija je osmislila rijaliti program, a oni su glavne zvezde.

Naime, oni žive pod istim krovom i zajedno odgajaju svoju decu.- Imam osećaj kao da sam roditelj i Džošovom detetu, ne pravim nikakvu razliku, a mislim da se i moj brat tako oseća. Čini se kao da smo jedna porodica, a ne dva odvojena para sa svojim bebama - izjavio je Džermi.Oni sa svojim gledaocima dele ceo svoj život, a u jednoj od epizoda sestre su pokazale kako jedna drugoj doje decu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati