Slobodno vreme

Direktno.rs

13. 06. 2021. 11:04 3

IJAO Dečak u domaćem opisao "spašavanje" mame u spavaćoj sobi

Svaki roditelj našao se u situaciji da ga vlastito dete osramoti pred drugima. Jedna majka je to doživela pred učiteljicom svog sina kada je u domaćem zadatku otkrio neprijatne detalje iz njihove kuće, tačnije spavaće sobe.

Naime, kako piše The Sun, dečak je imao zadatak da napise ko je njegov heroj i zašto je odabrao baš tu osobu. On je odlučio da piše o svom ocu, ali priča koju je odabrao nije bila primerena za školu.- Moj tata je heroj jer je spasio moju mamu od odlaska na nebo. Moja mama bi bila mrtva da moj tata nije bio tako hrabar. To se dogodilo prošle nedelje. Mogao sam da čujem mamu kako vrišti u spavaćoj sobi. "O Bože, dolazim, dolazim". Bio sam uplašen jer nisam hteo da mi mama umre. Otrčao sam u njihovu spavaću sobu. Noge su joj bile u vazduhu. Bog je pokušao da je povuče, ali tata ju je držao - napisao je ovaj dečak.Učiteljica je zadatak ocenila dvojkom i ostavila belešku u kojoj je tražila da vidi dečakove roditelje. Majka je kasnije njegov domaći zadatak podelila na Fejsbuku i napisala: "Uvek proverite domaći svog deteta pre nego što ga preda".

Objava je brzo postala viralna i nasmejala je druge roditelje i korisnike društvenih mreža.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati