Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

09. 06. 2021. 11:24 7

Šta znači kad na ulici pronađete 1, 2, 5, 10 ili 20 dinara

Verovatno vam se desilo da dok hodate ulicom na zemlji ugledate kovanicu ili papirnu novčanicu koja je nekom ispala.

Neki jednostavno prođu pored nje, a drugi je uzmu, jer su čuli već negde usput da donosi sreću.

Novac koji pronađete na ulici, makar to bila i kovanica od jednog dinara, ima veze sa duhovnošću i pokazatelj je toga da ste cenjeni među ljudima na zemlji, ali i u duhovnom svetu.

Kinezi smatraju da je pronalazak novca znak dobre sreće i to verovanje proširilo se celim svetom, zbog čega pronađene kovanice mnogi čuvaju kao amajlije.

Postoji verovanje da bi, kada pronađete kovanicu, trebalo da obratite pažnju na to o čemu ste razmišljali u tom trenutku, jer možda baš simbolika novčića koji ste pronašli može biti odgovor na vaše misli.

Svaki broj na pronađenom novcu ima posebno značenje i nosi poruku.Ako nađete kovanicu sa brojem jedan...

Kovanica sa brojem jedan je znak novog početka, svežih ideja i nagoveštava uspeh, velika postignuća i napredak. Najmanji apoen koji je trenutno u opticaju u Srbiji simbolizuje dobru energiju i lepša dešavanja onome ko ga pronađe.

Broj 10, bilo kovanica ili papir, predstavlja buđenje i znak je da bi trebalo da budete obazriviji i da verujete svojim instinktima u vezi neke bitne odluke.

Ukoliko ste u problemu, pronalazk metalne ili papirne novčanice od 10 dinara poručuje vam da će sve biti rešeno baš onako kako je najbolje za vas.

Ako nađete novac sa brojem dva...

Dvojka na novčanici vam poručuje da se posvetite razmeni sa drugima, partnerstvu, harmoniji i komunikaciji. Ona je jedinstvo mraka i tame, po kineskom verovanju, jedinstvo jina i janga.

Novčanica sa apoenom 20 nagoveštava da predstoji period pojačane osetljivosti i strasti. Ovaj broj sadrži nulu koja pojačava vibraciju broja dva i smatra se brojem snage, intuicije i visokih ideala.

Ako nađete novčanicu sa brojem pet...

Kovanica od pet dinara ukazuje da vam predstoji biološki i duhovni razvoj. Ovo je simbol svemira, savršenstva i simbol božanske moći.

Prema kineskom verovanju, ovaj broj je srećan, jer ukazuje na pet najvažnijih blagoslova - bogatstvo, sreću, dugovečnost, zdravlje i napredak.

Ukoliko nađete 50 dinara, nula pojačava uticaj petice, pa to može značiti da ćete uskoro dobiti neko nasledstvo ili ostvariti neki dugo željeni san.

Ako ste se osećali usamljeno kada ste pronašli kovanicu, to je poruka duhovnog sveta da niste sami. Ukoliko ste bili u žurbi kada ste ugledali sjajan novčić, to je znak da morate malo da usporite i posvetite se sebi i slobodnom vremenu.

Ako vas brinu finansijski problemi i iznenada pronađete novčić, to je znak da će se sve rešiti, ma kako da u tom trenutku situacija izgleda beznadežno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati