Slobodno vreme

Direktno.rs

19. 05. 2021. 13:01 1

SBB i Hisense nagradna igra: EURO 2020 uživo kao sa tribina!

SBB kompanija saopštila je da je u saradnji sa kompanijom Hisense organizovala veliku nagradnu igru za SBB korisnike koja počinje danas.

Od 19. maja pa sve do 17. juna 2021. godine u ponoć SBB korisnici mogu da učestvuju u velikoj nagradnoj igri i osvoje jednu od preko 300 nagrada. Glavna premium nagrada je vrhunski Hisense Smart TV od 65 inča za bioskopski doživljaj slike i zvuka u Ultra HD rezoluciji, a SBB korisnici mogu da osvoje i jedan od 100 Hisense Smart televizora od 43 inča u Ultra HD rezoluciji ili 200 TV zvučnika.

SBB i Total TV korisnici koji imaju aktivan postpaid ugovor i izmirene obaveze,  mogu da učestvuju u nagradnoj igri slanjem SMS poruke sa brojem svog korisničkog ugovora na 8888.

Izvlačenje dobitnika je 18. juna.

Iz SBB kompanije podsećaju da 11. juna počinje takmičenje najboljih evropskih reprezentacija u fudbalu UEFA EURO 2020, koje se ekskluzivno emituje samo na Nova S i Sport Klub kanalima. SBB korisnici najatraktivnije sportske događaje uskoro će moći da gledaju uz Sports Mode vidžet – EON funkcionalnost koja omogućava praćenje statistike, kao i druge zanimljivosti u vezi sa konkretnim sportskim događajem iz minuta u minut.

Gledanje Evropskog prvenstva u fudbalu dostupno i uz Total TV putem satelita bilo gde u Srbiji, ali i u EON TV paketima preko bilo kog interneta u Srbiji.

EON paketi za vrhunsko TV iskustvo

Vrhunski doživljaj SBB usluga omogućavaju EON paketi sa internetom, televizijom i telefonijom uz EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV. EON omogućava gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, započinjanje gledanja sadržaja na jednom, a nastavak na drugom uređaju, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, EON profile, EON Kids i EON Connect za upravljanje kućnim internetom.

Novi SBB, Total TV i EON van SBB mreže korisnici mogu da iskoriste akciju paketa 6 meseci po jedan dinar.

Više informacija na sajtu sbb.rs, najbližoj poslovnici ili Kontakt centru SBB-a 19900.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati