Slobodno vreme

[ Izvor: Promo ]

17. 05. 2021. 12:59 1

Svi komadi koji vam trebaju za proleće sa stilom

Praćenje modnih trendova može da bude zamorno, ali to ne znači da ne možete da budete stilizovani uz samo malo truda. Sve što je potrebno jeste da pronađete nekoliko kvalitetnih komada za ovu prolećnu sezonu i da znate kako da ih najbolje iskombinujete. Nisu vam potrebni puni ormari, već samo nekoliko kombinacija za razne prilike i spremni ste za sve što proleće može da donese.

Kako bismo vam olakšali taj izbor, spremili smo nekoliko predloga za nju i njega, zavisno od prilike i lične preference. To su naravno samo neke od mogućih kombinacija i nadamo se da ćemo vas makar delimično inspirisati da obnovite garderober, jer sad je pravi trenutak za nove izazove!

Poslovni stil - za njega

Kada su muškarci u pitanju, najlakša i najpraktičnija varijanta za kancelariju je košulja, koja je laka za kombinovanje. Izbora ne manjka, te se tako, između ostalih, možete odlučiti za modele Armani Exchange, Marx, Tom Tailor ili Jack&Jones. Tu su, naravno, i muški blejzeri koje je uvek lepo videti i koji su zahvalni za kombinovanje.

Potrebne su vam i prave pantalone koje će biti ne samo elegantne, već i udobne, jer ćete ih ipak nositi u kancelariji. Ideje dolaze od brendova Marx, Jack&Jones i Tom Tailor, koji nude veliki izbor. Kada je u pitanju obuća, cipele su izbor koji će pokazati da svoj izgled shvatate veoma ozbiljno.

Poslovni stil – za nju

Bez obzira na to da li se sad vraćate u kancelariju, po prvi put nakon dugo vremena, ili niste ni prestajali da idete na posao, uvek treba pri ruci imati adekvatnu odeću za radni dan. Pravila oblačenja su različita na različitim radnim mestima, ali ono sa čim sigurno nema greške jeste kvalitetan ženski blejzer, odnosno sako. Ovom prilikom izdvajamo modele brendova Tom Tailor,  Afrodite Mode Collection, Only i P... S... Fashion. Umesto njih, kao gornji deo možete iskoristiti i neku košulju, s obzirom na to da su temperature ipak sve više.

Uz blejzer se najbolje kombinuju pantalone, koje će vaš izgled podići na viši nivo, a mi ovog puta preporučujemo proizvođače Marx, Vero Moda, Orsay i Vizia. Ne zaboravite na obuću poput cipela brendova Antonella Rossi, Fly London i AsPortuguesas. Tu je i još jedan detalj koji će upotpuniti vaš izgled, a to je ručni sat. Na sajtu shoppster.com trenutno za sve satove proizvođača Daniel Wellington važi besplatna dostava.

Opušteni stil - za nju

Slobodno vreme i opuštanje jednako su važni kao posao i nema razloga da i tada ne izgledate najbolje moguće i osećate se opušteno. Izbor je širok i sve zavisi od toga šta vam najviše prija i u čemu se osećate najprijatnije, bilo da su u pitanju haljine ili majice u kombinaciji sa suknjama ili nikad prevaziđenim farmerkama. Uvek treba imati dobar džins pri ruci, jer farmerke mogu da se stilizuju ne samo uz majice ili košulje, već i uz dukserice, za nešto opušteniji look. Zavisno od izbora gornjeg dela, izgled možete upotpuniti izborom cipela ili patika.

Za njega

Neki muškarci vole da nose košulje i u slobodno vreme, ali mnogi će jedva čekati da se presvuku u majicu i uživaju u slobodi van kancelarije. Tu su razni brendovi, među kojima se izdvajaju Steven Dockman, Superdry i Antony Morato. Za večernje varijante i svežije dane, duks je ipak nešto nezamenljivo, a mi preporučujemo Armani Exchange modele.

Kada je donji deo u pitanju, tu su farmerke ipak nezamenljive i sa razlogom omiljeni izbor mnogih. Osim toga, možete se odlučiti i za neke od kratkih pantalona. Za obuću nema dileme, patike su ono što je must-have.

Sportski stil - za nju

Bavljenje sportom sada je mnogo lakše, a i ako volite da budete sportski obučeni, tu je još nekoliko nezaobilaznih komada. Gornji deo naravno čine sportske majice i dukserice, zavisno od temperature i doba dana kada idete na trening ili u šetnju po kraju. Trenerka je najomiljeniji i najpraktičniji izbor za donji deo, ali nije loše pronaći ni odgovarajući par helanki, koje ipak mogu da vam zatrebaju kada se najmanje nadate. Za više temperature tu su bermude i šorcevi različitih modela i krojeva.

Patike su pravi izbor kada je obuća u pitanju, jer ćete u njima biti poletni i lagani poput pera. U ponudi su mnogi brendovi, kao što su Converse, Adidas, Reebok i drugi.

Za njega

I ovde važi ista mantra – praktičnost, udobnost i pre svega upotrebljivost. Bilo da više volite teretanu ili vežbanje na otvorenom, sportske majice su nezaobilazne, baš kao i bermude i šorcevi. Ono što takođe može da vam bude veoma korisno i praktično je aktivni veš, baš kao i sportske čarape, jer će uz njih svaki trenutak proveden u treningu biti maksimalno iskorišćen. Možda više volite da izaberete neki od sportskih kompleta, koji pak možete upotpuniti adekvatnim kačketom.

Trenerke su uvek opcija koja je višestruko primenljiva, tako da ih obavezno treba imati na umu. Za kraj ostaje još izbor patika, a među njima izdvajaju se Champion, Puma, Nike i Sketchers modeli.

Nadamo se da smo vas inspirisali našim preporukama koje su samo mali deo Shoppster ponude. Proverite celokupan asortiman na sajtu i obratite pažnju na mogućnost besplatne dostave pojedinih proizvoda, a za sve nedoumice možete pozvati kontakt centar na +381 11 45 45 400.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati