Slobodno vreme

Direktno.rs

29. 04. 2021. 14:58 1

Deportacija? Šetali sa nacrtanom maskom

Influenserki Leiji Se drugi influenser je nacrtao plavu zaštitnu masku kako bi oboje mogli da uđu u market. Ali njihov cilj nije bila kupovina, već ih je zanimalo koliko kupaca će primetiti lažnu masku.

Na početku videa snimljenog na Baliju vidi se kako čuvar brani Sei da uđe u objekat bez zaštitne maske. Posle toga ona i influenser Džoš Paler ulaze u kola i crtaju lažnu masku na Seinom licu. Dok je Džoš sređivao detalje upozorio je devojku da ne sme da se smeje niti da govori, da ljudi ne bi primetili kako zapravo ne nosi masku.

Čuvar ih je pustio u market, a oni su onda nastavili da se snimaju. U videu se vidi da ih neki u čudu gledaju, a na kraju im prilazi jedna žena i pita ih da li je to nacrtana maska. Nakon što je video postao viralan, mnogi su osudili njihov postupak, a među njima je i policija Balija. Budući da je Paler tajvanske nacionalnosti, a Se Ruskinja, načelnik ministarstva pravosuđa i ljudskih prava Balija rekao je kako će policija ispitati par i verovatno ih deportovati, piše "Unilad".- Nisu samo prekršili zakon već su namerno provocirali javnost, stoga ih treba strože kazniti, ne samo novčanom kaznom već i deportacijom - rekao je šef tamošnje policije Deva Nioman Rai Dharmadi. 

Influenseri su se izvinuli u videu u kom sede pored advokata rekavši kako nisu imali nameru da omalovažavaju tamošnje zakone, nego da zabave ljude. Nakratko su za javnost zaključali svoje Instagram profile, ali odmah psole videa u kom su se izvinili su ih otključali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati