Slobodno vreme

Direktno.rs

12. 04. 2021. 14:44 0

Vreme je za izlazak napolje: Uživajte na OVE načine

Svima nam je dosadilo da vreme provodimo u zatvorenom prostoru i svi smo se uželeli svežeg vazduha i boravka na otvorenom. Sada je konačno došao trenutak da to i ostvarimo, jer nam lepo vreme to omogućava.

To je ujedno i vreme da poradimo na svom telu, koje se uželelo aktivnosti i rekreacije tokom sumornog zimskog perioda. Vreme je da izađete napolje, udahnete duboko i poradite na svojim mišićima, jer zdravlje ne smemo zapostaviti. Postoje razni načini na koje možete uživati u boravku na otvorenom, a mi vam donosimo nekoliko predloga za pojedinačne ili porodične aktivnosti. Svi navedeni proizvodi u ponudi su preko onlajn prodavnice shoppster.com i dostupni su po sjajnim cenama.

Biciklizam

Jedna od aktivnosti, koja je ne samo zdrava nego i zanimljiva, jeste vožnja bicikla i nju ne preporučuju bez razloga doktori, fitnes instruktori i lični treneri. Bicikl je deo raznih treninga i tokom njegove vožnje aktiviraju se različite vrste mišića, što je naročito važno u trenucima kad svi provodimo puno vremena u sedećem položaju. Ako nemate bicikl, sada je pravi trenutak da izaberete neki od modela, a tu su i mnogi dodaci koji vam mogu biti korisni tokom vožnje. Treba misliti na bezbednost, tako da su kaciga, prednje svetlo i zadnje svetlo obavezni detalji. A kako se može desiti da se odvojite od bicikla bar nakratko, poželjno je imati i neku vrstu brave za zaključavanje. Još jedna bitna tačka zdravog života koja ne sme biti izostavljena ni prilikom biciklističke avanture je konzumiranje dovoljno tečnosti, te vas podsećamo i na to da nabavite neku vrstu bidona, koji ćete obavezno napuniti pre započete vožnje. Naravno da vožnja bicikla nije rezervisana samo za odrasle, već je to nešto što i deca vole i što je preporučljivo i za njih. Dobra vest je da je na Shoppsteru aktuelno sniženje dečjih bicikala popularnog brenda Chipmunk, što znači da ni mališani neće biti uskraćeni za ovu radost.Vožnja trotineta

Šetanje se preporučuje svima bez obzira na kondiciju, ali ukoliko vam je pomalo dosadno a ne pronalazite se ni u vožnji bicikla, možda je pravo rešenje za vas vožnja trotineta. Iako ovu aktivnost povezujemo pre svega sa decom, u njoj mogu uživati i odrasli. Izbor trotineta u ponudi Shoppstera je raznolik, tako da svako može pronaći onaj koji njemu odgovara. Tu su oni na dva točka, ali i oni sa tri, baš kao i oni iscrtani omiljenim dečjim junacima. Za odrasle, tu su izdržljivi električni trotineti brendova kao što su Ring, Segwey, Xiaomi i drugi. I ovde važe napomene da treba voditi računa o bezbednosti i hidrataciji, a da li ćete radije šetati pored mališana dok voze trotinet ili sami uživati u svom trotinetu, ostaje na vama!Rekreacija

Telo će vam biti zahvalno čim budete izašli napolje i rekreirali se, a za to vam je potrebna adekvatna odeća i obuća. Tu pre svega mislimo na muške i ženske patike, baš kao i na trenerke za nju i njega. Naravno, ne treba zaboraviti ni na muške i ženske sportske majice, odnosno bermude i šortseve za nju i njega. Da biste sa sobom mogli da ponesete sve što vam je potrebno, tu je i bogat asortiman rančeva i torbi, koji će vam biti naročito korisni ukoliko se posvetite nekom od sportova sa loptom. Za dodatno opterećenje prilikom fizičkih aktivnosti preporučujemo tegove za zglobove, a vi samo treba da pronađete aktivnost koja vam najviše odgovara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati