Slobodno vreme

Direktno.rs

09. 04. 2021. 12:25 0

I bogataši ne bacaju pare na ove stvari : Ne razlikuju se skupe i jeftine

Ako ste pomislili da bogati ljudi baš uvek, i baš sve, kupuju po astronomskim cenama, grdno se varate. Na crvenom tepihu izgledaju savršeno, ali to su trikovi stilista, šminkera i frizera za posebne prilike. Za svaki dan, pametno biraju, kupuju u većim količinama i ne vole da bacaju novac.

Prva na ovom spisku je maskara - poznate dame kupiće "prvu" jeftinu, a kvalitetnu maskaru na koju naiđu.

- Kupovina skupe, brendirane šminke je trošak koji se nagomilava, a šminku ne bi trebalo koristiti predugo tako da su to proizvodi koji se često moraju menjati, hteli to ili ne. Skupe brendirane maskare mnogo koštaju a daju malo za uzvrat, zato je to prva stvar koju moje klijentkinje izbacuju iz nesesera - kaže Loren Rej Levi, šminkerka poznatih dama.

- Iskreno, ako pričamo o upotrebi maskare svakog dana, nećete ni primetiti razliku između skupe i jeftine - rekla je ona.

Sledeći na spisku su sredstva za higijenu - sapun, kupka, šampon, pa i toalet papir..- Ovo posebno važi za muškarce, često će kupovinu kupki ili šampona obaviti u prvoj jeftinoj prodavnici na koju naiđu. Proći će pored rafova, pomirisati par stvari i šta god da im miriše solidno, to će uzeti - objašnjava stilistkinja Amber Aleksandrija.

- Takva sredstva za svakodnevnu ličnu higijenu nisu nešto na šta bi čak i bogataš trebalo da potroši previše. Takođe, pošto moji klijenti imaju velike kuće, kućnu hemiju, pa i toalet papir, kupuju u lokalnim radnjama u velikim količinama, na rasprodaji. Jednostavno ih stave u ostavu i ne moraju da brinu o tome - rekla je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati