Slobodno vreme

Direktno.rs

01. 03. 2021. 16:11 0

Dečje patike za udobno hodanje i beskrajnu inspiraciju

Deci nije puno potrebno da budu srećna, ali to ne znači da im ne treba pružiti sve što možemo. Bilo da su u pitanju mali znaci pažnje, mnogi životni saveti ili zajednički provedeno vreme, deca prepoznaju posvećenost i umeju to da cene. Oni su mali ljudi koji se tek formiraju, upoznaju svet i oslanjaju se na roditelje da ih upute u skrivene tajne okruženja i ujedno neguju njihove sklonosti i sposobnosti.

Kreativnost je jedna od bitnijih osobina mališana, a odnos roditelja prema njoj umnogome određuje njihov dalji razvoj. Zato je važno negovati je na svakom koraku i podsticati ih da isprobavaju nove načine za njeno izražavanje. Jedan od najoriginalnijih načina da to učine su takozvane „piši-briši“ patike. U pitanju su bele patike brenda Monkies na kojima deca mogu crtati šta požele. Ove patike, dostupne na shoppster.com, tako neguju dečju kreativnost i daju im mogućnost da sama dizajniraju svoju obuću.

Uz patike se dobija komplet od sedam vodootpornih flomastera i sunđer za brisanje, što znači da dete samo određuje kada je vreme za promenu dizajna i novu kreaciju. Patike su napravljene od prirodne kože presvučene poliuretanom, sa unutrašnošću obloženom pamukom. To garantuje ne samo izdržljivost, već i udobnost pri svakom koraku. Crteži se zahvaljujući vodootpornim bojama neće obrisati na kiši ili prilikom kontakta sa vodom, već isključivo korišćenjem sunđera. Dostupne su u veličinama od 28 do 38, a dostava je besplatna.Odabirom ovih patika zasigurno ćete obradovati svoje mališane, a ujedno im pružiti i novi kreativni izazov i platformu za izražavanje. Oni će na taj način moći ponosno da šetaju svoje kreacije, a vi imate dodatni izgovor da ih povedete u šetnju i provedete još više vremena zajedno. Kako biste im pokazali koliko vam je stalo do njihovih ideja, možete im zadati razne teme za crtanje i tako dalje podstaći njihovu kreativnost. Sve to je moguće sa ovim patikama, koje će omogućiti da dete lakše zakorači u narednu avanturu.

I zato ne oklevajte, već obradujte vaše mališane na shoppster.com!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati