Slobodno vreme

Direktno.rs

02. 12. 2020. 14:57 0

Ofarbala kuću u crno: U čast mračnoj godini

Tviterašica iz Nju Orleansa podelila je slike svoje kuće koju je celu ofarbala u crno. Nije napravila nijedan izuzetak pa su zato sada zidovi, roletne i krov u tonu sa ovom godinom.

Hana Bičler je odlučila da pokaže svoje "mračno delo" kojim je odala počast 2020. godini. Ispričala je kako je izvršila remont kako bi "sahranila" tužne događaje ove godine.

Ove godine pandemija je oduzela 1,45 miliona ljudi širom sveta, a 13,3 miliona slučajeva i 266.000 smrtnih slučajeva zabeženo je u samo u Americi, najteže pogođenoj zemlji na svetu.

- U znak sećanja na 2020. godinu ofarbala sam kuću u CRNO CRNO CRNO CRNO - napisala je Hana na Tviteru.Objasnila je da je koristila boje s visokim sjajem, i da je profesionalcima trebalo dva meseca da izvrše remont.

Takođe je podelila i slike iz unutrašnjosti kuće, otkrivajući svoj impresivan osećaj za stil i ljubav prema antikvitetima i neobičnim predmetima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati