Slobodno vreme

Direktno.rs

11. 10. 2020. 07:00 11

Kristijan Golubović novi direktor RTS u ANKETI DIREKTNO.RS

Ko će biti novi direktor RTS, pitali smo čitaoce Direktno.rs, u anketi koja je trajala četiri dana. Većinom glasova izabrali su Kristijana Golubovića, (polu)kriminalca kojeg Aleksandar Vučić promoviše na svojim medijima. Za njegovu zamenicu, čitaoci su izabrali Barbaru Životić, istaknutu novinarsku perjanicu SNS, sa Studija B. Glasalo je 2.752 ljudi, a Golubović je izabran sa 32,9 procenata glasova, dok je Barbara dobila 15,3 procenata. I, naravno, Aleksandar Vučić, treći po procentima (14,9), može da bude glavni i odgovorni urednik Javne kuće, jer ionako već uređuje skoro sve medije u Srbiji.

Kristijan Golubović, kriminalac sa zavidnom medijskom reputacijom u prorežimskim medijima, prema mišljenju naših čitalaca, najbolje bi se uklopio u profil direktora RTS. S obzirom na dugogodišnji medijski staž i iskustvo, Golubović je najkvalifikovaniji naprednjački kadar za ovu poziciju. Tako bi mogao da programskim sadržajima još više utiče na širu javnost, pogotovo onu najmlađu, da se preobrati u prave naprednjačke botove, bahate kriminalce, priproste starlete, sve ono što je na ceni u vučićevskoj Srbiji.
- Šta Aleksandar Vučić ima u srcu, to je u njegovom srcu, al' šta radi... To je ona priča o ovoj vodi. Kad je čovek sipao vodu i dao svima nama da je popijemo, on je učinio delo. I sada dođu ovi "mi sada udaramo u ovo piće, voda", a ovde nema nikakve vode. Voda je kod njih u džepovima. Mi smo dovoljno bili jad i beda i lopurde. On kaže njegovi kradu, ja ne verujem u to! Prvi put na političkoj sceni verujem da je SNS prava stvar za sve - rekao je Golubović po izlasku iz zatvora, u maju ove godine, nakon čega ga je Vučić nagradio učešćem u rijaliti programu "Zadruga", na TV Pink, kompanjona mu DJ Žeksa.

RTS je već odavno srozan i izgubio je svaki ugled, pa po onoj narodnoj "Prema svecu i tropar", nema boljeg od njega za poziciju direktora. A kako svakom direktoru treba zamenik, zar Barbara Životić nije najbolje rešenje. Pogledajte samo taj glas, taj stas, tu harizmu, rečitost, načitanost, elokvenciju Barbarinu.
Barbara Životić je slika i prilika Vučićeve novinarske profesije u Srbiji.

"RTS - vaše pravo da ne znate ništa", glasila bi parola Javnog servisa Srbije, a ovaj naprednjački duo bi to doslovno sproveo.

Redosled preostalih kandidata na listi je sledeći: četvrto mesto, Žika Šarenica (8,5%); peto mesto, Kija Kockar (7,4%); šesto mesto, Predrag Sarapa (6,9%); sedmo mesto, Aca Lukas (5,5%); osmo mesto, Željko Mitrović (3,7%); deveto mesto, Goran Vesić (3,1%); deseto mesto, Željko Joksimović (1,6%).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati