Slobodno vreme

Direktno.rs

07. 10. 2020. 17:28 1

Tiganj, vreteno, alkohol: Šta bi sve "poneli" u grob?

Od plišanih igračaka do muzičkih instrumenata! Mnogi mladi učestvuju u bizarnom trendu kojim se traži da izdvoje nekoliko dragocenih predmeta koje žele da ponesu u zagrobni život.

Ovaj trend započet je u Velikoj Britaniji, pošto su se mnogi istoričari pitali šta bi mladi želeli da "ponesu" sa sobom kada bi bili sahranjivani sa značajnim relikvijama kao neki njihovi preci.

Najpopularnije slike objavljene su na sajtu "Bored Panda" i možda će vas iznenaditi šta su neki poželeli da odnesu na onaj svet.

1. Samo ono najbitnije laptop, kamera i slušalice.2. Neko je rešio da i u onom životu lovi.3. Dakle rešila je nosi instrumente i mačku.4. Svi mi znamo da je teško naći dobar tiganj, a ovaj gospodin očigledno ima neraskidivu vezu sa njim.5. Igračke iz detinjstva su skroz okej, ali vreteno je možda malo previše?6. Češalj, knjige i puška. Ala će on zbuniti arheologe iz budućnosti.7. Prava dama, samo teško da će neko poverovati da je ona živela u 21. veku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati