Slobodno vreme

Direktno.rs

14. 07. 2021. 13:59 0

Ritual oslobađa od negativnih emocija: IMA LOGIKE

Otpustite negativne misli i teške emocije uz pomoć jednostavnog rituala. Sve što vam treba su papir, olovka i 12 minuta!

Reči imaju veliku snagu, a hoće li njihov efekat biti pozitivan ili negativan zavisi od načina kako ih koristimo. Da bismo izbacili negativnu energiju iz svog uma i srca, pisanje je odlična metoda.

- Svaka emocija ima naboj, a pozitivna ili negativna energija koju ta emocija proizvodi ima stvaran i merljiv uticaj na naše telo. Čin pisanja omogućava nam da se fizički oslobodimo tog naboja na isti način na koji oslobađamo napetosti tokom seksa - pojašnjava američki lekar Habib Sadeghi u svojoj knjizi "The Clarity Cleanse" i savetuje kako možemo pisanjem otpustiti misli:

1. Povucite se u miran kutak, pripremite olovku i papir, a štopericu podesite da zvoni za 12 minuta.

2. Počnite da pišete o onome što vas trenutno uznemirava, rastužuje ili ljuti. To se može odnositi na zdravlje, posao, finansije, odnose s ljudima. Nemojte obraćati pažnju na interpunkcijske znakove, gramatiku, literarno izražavanje, pristojnost. Možda će vaše misli biti toliko brze da će ih ruka jedva pratiti. To je dobro. Samo držite olovku u kontaktu sa papirom i pustite da se vaše misli izlievaju na papir.

3. Kada se oglasi štoperica, prestanite da pišete. Papir presavijte tako da ne možete da pročitate ono što ste napisali i odmah ga odnesite na mesto gde ga možete bez opasnosti zapaliti.

4. Nemojte papir samo iscepati na komadiće, zapalite ga, jer vatra deluje transformišuće i pročišćuje. Ovim ćete činom neutralizovati negativnu energiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati