Ritual koji oslobađa od negativnih emocija: IMA LOGIKE | Slobodno vreme | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Slobodno vreme

Direktno.rs

01. 08. 2020. 14:50 0

Ritual koji oslobađa od negativnih emocija: IMA LOGIKE

Otpustite negativne misli i teške emocije uz pomoć jednostavnog rituala. Sve što vam treba su papir, olovka i 12 minuta!

Reči imaju veliku snagu, a hoće li njihov efekat biti pozitivan ili negativan zavisi od načina kako ih koristimo. Da bismo izbacili negativnu energiju iz svog uma i srca, pisanje je odlična metoda.

- Svaka emocija ima naboj, a pozitivna ili negativna energija koju ta emocija proizvodi ima stvaran i merljiv uticaj na naše telo. Čin pisanja omogućava nam da se fizički oslobodimo tog naboja na isti način na koji oslobađamo napetosti tokom seksa - pojašnjava američki lekar Habib Sadeghi u svojoj knjizi "The Clarity Cleanse" i savetuje kako možemo pisanjem otpustiti misli:1. Povucite se u miran kutak, pripremite olovku i papir, a štopericu podesite da zvoni za 12 minuta.

2. Počnite da pišete o onome što vas trenutno uznemirava, rastužuje ili ljuti. To se može odnositi na zdravlje, posao, finansije, odnose s ljudima. Nemojte obraćati pažnju na interpunkcijske znakove, gramatiku, literarno izražavanje, pristojnost. Možda će vaše misli biti toliko brze da će ih ruka jedva pratiti. To je dobro. Samo držite olovku u kontaktu sa papirom i pustite da se vaše misli izlievaju na papir.

3. Kada se oglasi štoperica, prestanite da pišete. Papir presavijte tako da ne možete da pročitate ono što ste napisali i odmah ga odnesite na mesto gde ga možete bez opasnosti zapaliti.

4. Nemojte papir samo iscepati na komadiće, zapalite ga, jer vatra deluje transformišuće i pročišćuje. Ovim ćete činom neutralizovati negativnu energiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

InstAVgram

Zoran Živković [12.08.2020.]


Video dana

Kako prede gepard

Anketa

Da li deca treba od 1. septembra da idu u školu ili da se nastava održava onlajn?

Rezultati