Slobodno vreme

Direktno.rs

13. 07. 2020. 10:00 0

Uhvaćena da "krade" grickalice: Sjajno se snašla! (VIDEO)

Jedna baka je snimila svoju unuku kako se šunja po kuhinji i uzima grickalice koje su joj zabranjene. Devojčica je osvojila srce mnogih korisnika društvenih mreža svojom snalažljivošću.

Svi smo kao deca u nekom trenutku pokušali da izbegnemo kaznu ako uradimo zabranjenu stvar, ali ova devojčica je je bila toliko saosećajna da je bukvalno oduševila milione korisnika koji su pogledali video na Tviteru njene bake.

Baka Kristin Vaugn iz Sjedinjenih Američkih Država, uhvatila je svoju 20. mesečnu unuku na delu, to jest dok krade grickalice iz kuhinje. Kako bi prevarila baku, devojčica je odlučila da zaklopi oči i da se pravi da spava, stojeći, tako da je situacija postala izuzetno smešna.

Na početku videa čuje se baka kako govori: “Amala, vrati to!“, ali devojčica i dalje stoji, sa zatvorenim očima, kao da spava. Ne pušta grickalice iz ruke i pretvara se da ih čak ni nema u ruci.

- Čuješ li me? Otvori oči - kaže baka i dodaje: “Nije me briga da li su ti zatvorene oči, vrati grickalice u ormar, Amala“. Ali malena ih ne vraća. Umesto toga, ona otvori oči i smeši se tako slatko da niko ne može da ostane ravnodušan. 

Video je zbog spontanosti postao viralni hit, a pogledalo ga je više od 1,6 miliona korisnika na Fejsbuku, dok je na Tviteru dostigao čak pet miliona pregleda.

- Ova devojčica je tako slatka. Pa, ne možete da je videte ako su joj zatvorene oči. Kraj priče - samo je jedan od simpatičnih komentara. 

Mnogi su napisali da ne mogu da odole tako slatkom manipulatoru, ali ne postoji odgovor na pitanje da li je Amalina baka na kraju odustala i dozvolila devojčici da uzima grickalice ili ne.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati