Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Pure Wow ]

16. 05. 2020. 18:11 0

Za novac - čist šporet: NIKAKO nered na ulaznim vratima

Susretali ste se verovatno tokom proteklih godina u velikoj meri sa pojmom Feng Šui.

Ali, da li ste ikad razumeli do kraja šta isti predstavlja? Ukratko rečeno: Feng Šui je drevna kineska disciplina koja proučava položaje objekata i način na koji isti utiču na energiju u kući. U nadi da ćemo vam pomoći da se oslobodite uticaja loše energije – odnosno lošeg chia, predstavljamo vam danas osnovna načela Feng Šui principa.

Nikada ne postavljajte ogledalo nasuprot ulaznih vrata

Svaka dobra energija koja ulazi u vaš dom, radi to preko vašeg kućnog praga. Ako postavite ogledalo nasuprot njih, ta ista energija će već na ulasku biti odbijena.

Nikada ne postavljate spavaću sobu nad garažom

Garaže nose u sebi tešku, haotičnu energiju. A to je svakako poslednja stvar koju želite da osetite kad planirate da se odmorite i utonete u san.

Tretirajte vaš šporet kao najvažniji posed u vaše domu

Šporet predstavlja proizvođača novca prema Feng Šui principu, privlači bogatstvo i izobilje. Pobrinite se da vaš šporet uvek bude savršeno čist i bez naslaga masnoće.

Držite svu elektroniku van spavaće sobe

Elektronika pokreće mozak, a to je ono što želimo da isključimo u spavaćoj sobi. Svi uređaji koji mogu ometati vaš san, od mobilnog telefona, preko laptopa, do televizora, treba da budu van spavaće sobe.

Pobrinite se da ulaz u vašu kuću bude besprekorno čist

Nered i prljavština se smatraju super destruktivnim za kuću i ukućane. Naročito je nepoželjan nered oko vaših ulaznih vrata, jer po ulasku u kuću to prvo primetimo i to na nas ima najveći uticaj. Potražite način da uz pomoć pametnih mesta za odlaganje obuće i kaputa držite sve u hodniku u savršenom redu.

Trpezarijski sto uvek mora da bude uredan

Trpezarije su mesta okupljanja cele porodice. One predstavljaju centralni deo kuće i zato moraju da budu uredne. Pobrinite se da uvek bude savršeno uredna, a vašoj deci pronađite drugo mesto za izradu domaćih zadataka, ujedno odvajajući i vaše zanatske aktivnosti od trpezarijskog stola.

Oslobodite se polomljenih stvari

Polomljene stvari u vašem domu asociraju na to da će se neki krah u istom uskoro dogoditi. Zato se pobrinite da sve polomljeno ili bacite ili po mogućstvu popravite. Polomljene stvari privlače negativnu energiju, predstavljaju patnju i nedostojnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati