Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Glamur ]

06. 04. 2020. 10:14 2

Rasplakala se jer su rafovi prazni, nema dečijih pelena

Američke vlasti na dnevnom nivou apeluju da se građani smire i da prestanu da prave zalihe hrane i namernica koje im trenutno nisu potrebne. Mnoge prodavnice su opustošene a jedna majka koja nije u finansijskoj mogućnosti da kupi zalihe dečijih pelena je postavila emotivan video na društvene mreže, pošto je zatekla prazne rafove.

Loren Vitni, je rastužila mnoge pošto je na Tik Toku postavila snimak sebe kako plače pored praznih rafova. Naime, tvrdi da je obišla nekoliko radnji i da nigde nije uspela da nađe dečije pelene.- Za sve lude ljude koji masovno kupuju pakete pelena, kako ja sada da presvuče svoje dete, ja ne mogu kao vi da kupim 20 paketa odjednom - rekla je u videu.

Mnogi su se solidarisali sa Loren pošto su se našli u sličnoj situaciji, a neki su putem Tvitera pokušali da urazume te iste ljude koji su opustošili razne prodavnice.Jedna korisnica je napisala: “Videla sam TikTok uplakane majke koja nije uspela da kupi dečije pelene. Vi koji pravite zalihe ste trenutno najveći problem. Kupite samo ono što vam je trenutno potrebno.”

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati