Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

15. 03. 2022. 18:00 1

Umro joj muž, nudi njegov plac kod Beograda

Žena je odlučila da besplatno ustupi plac nekome ko želi da brine o imanju.

Angelina Guculj Ćosić nedavno je ostala bez supruga. Kao zaposlena žena, koja ima previše obaveza, nije u mogućnosti da brine o njegovom placu, koji se nalazi u selu Draževac, u okolini Obrenovca.

Ona je odlučila da imanje ustupi nekome potpuno besplatno, ko bi želeo da brine o njemu, ali i o psima koji se ostali na ovom placu.

- Potreban mi je ljubitelj životinja koji bi voleo da živi na selu - počinje Angelina svoj post, stavljajući do znanja koji je prvi i možda najvažniji uslov za besplatan boravak na njenom prelepom imanju - ljubav prema životinjama.

- Pre nepuna tri meseca mi je preminuo suprug. On je veći deo godine provodio na našem placu u selu Draževac, i brinuo o našim psima koji žive tamo. Ja nisam vozač, zaposlena sam, imam u stanu dosta mačaka i pasa, i zbog toga nisam u mogućnosti da često odlazim u selo. O njima sada brine moja prva komšinica, ali to nije trajno rešenje, jer su psi sami u dvorištu i žele ljudsko društvo - napisala je ona.

Onaj ko bi se uselio trebalo bi samo da brine o mojim psima, održava dvorište i plaća režije. Ako ima svoje pse, i oni su dobrodošli, napominje ova žena.

Zaintresovanih ima na pretek

- Javilo se dosta ljudi. Draževac je blizu Obrenovca i ima dobru povezanost sa Beogradom. Odatle se na posao može ići i lokalnim autobusom i kolima - objašnjava Angelina.

Njoj ni sa emotivne strane još uvek nije lako da posećuje ovaj plac. Uspomene su sveže, kao i bol za nedavno izgubljeni partnerom.

- Za sada prednost dajem ženi koja se prva javila, ima psa i mačku, i trenutno živi kao podstanar plaćajući kiriju, pa bi joj ovo bila sjajna prilika. U dvorištu su dve manje kuće sa kupatilom. Mislim da nije za neku veću porodicu. Ali ko god dođe, sigurno je da će uživati - napominje nam na kraju Angelina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati