Savremena žena

Direktno.rs

07. 03. 2022. 18:05 0

Imam seks 2 puta dnevno, trčanje mi ne treba

Influenserka i fitnes trener Rut Teles (26) iz Brazila otkrila je da ima vrlo strogi režim za održavanje savršene linije, koji uključuje i - seksualnu dijetu.

Ona je u razgovoru za The Sun rekla da ima seks dva puta dnevno, kako bi ostala u top formi. Uz uravnoteženu ishranu, koja se sastoji od puno voća, povrća, mahunarki kvalitetnih proteina i uz kontrolu ugljenih hidrata, kaže da dodatno vežba i u teretani.

- Seks dva puta dnevno je kao da trčiš sat vremena na traci za trčanje. Mogu izgubiti više od 400 kalorija, a da se ne zamaram trčanjem. I te kako je vredno toga - kaže.

Evo kako Rut objašnjava učinak seksa na njenu liniju: Da biste smršali, morate biti u kalorijskom deficitu, što znači da treba sagoreti više kalorija nego što ih unosite hranom i pićem.

Seksi dijeta joj pomaže da potroši one kalorije koje ne stigne potrošiti u teretani, tako da se drži tog režima. Uverena je i da seks doprinosi izgradnji mišića.

Vatrena Rut ima 209.000 pratiioca na Instagramu, pa iako rado priznaje da ima seks dva puta dnevno, ne želi da otkrije šta tačno u krevetu kako bi sagorela čak 400 kalorija.

- Potrošnja kalorija tokom seksa je velika, pa zato na treninzima u teretani više radim na jačanju snage, već sam se navikla na takav raspored - kaže.

Ali da nije sve u seksu vidi se i iz priznanja da dnevno u teretani provede oko 2 sata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati